Davy van der Zande wint 11e speeldag OSR 25, Verbakel tweede Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Davy van der Zande wint 11e speeldag OSR 25, Verbakel tweede

Davy van der Zande wint 11e speeldag OSR 25, Verbakel tweede

De voorlaatste kwalificatiedag ging deze week van start met 19 deelnemers waarbij vijf dames die zich niet lieten afschrikken door de aanwezige (sub)top spelers. Bij de kwartfinalisten zagen we Ruud Tuijtelaars, Levy Frauenfelder, Tom Mulder, Tharsissia Werinussa, Jermaine Wattimena, Davy van der Zande, Dhanish Mishier en Kevin Verbakel. Van dit achttal bleven Jermaine, Davy, Levy en Kevin over voor de halve finales.

Davy van der Zande komt weer langzaam in vorm en won zijn wedstrijd tegen Levy Frauenfelder met 4-2. De halve finale tussen Jermaine Wattimena en Kevin Verbakel eindigde in een verrassende 4-1 overwinning voor Kevin.

De verliezersronde waarin wekelijks gestreden wordt om de troostprijs kende Peter van den Broek, Oswin Streden, Gian van Veen en Paul Hendrix als halve finalisten. Oswin maakte daarin met 3-0 korte metten met Paul en Gian kende met 3-1 geen genade met zijn sponsor Peerke. De direct daarop volgende troostfinale werd ook door Gian van Veen gewonnen; via een solide 4-2 zege op Oswin Streden kon de jeugdspeler weer lachend naar huis.

De finale om de dagzege tussen Kevin Verbakel en Davy van der Zande werd een spannende alhoewel de uitslag dit niet doet vermoeden. Kevin deed zijn uiterste best om eindelijk eens de dagzege te pakken na een aantal eerdere runner-up plaatsen. Helaas voor hem krijgt Davy de laatste week weer de smaak te pakken en liet via 11 maximale scores deze avond al zien dat hij goed in zijn vel zat. Twee legs waren alles wat Kevin kreeg voordat Davy met de winnende dubbel een 5-2 overwinning veilig stelde.

Uitslag kwalificatie dag 11: 1. Davy van der Zande 2.Kevin Verbakel 3. Levi Frauenfelder en Jermaine Wattimena.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Aanstaande dinsdag 13 maart 2018 wordt de laatste kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 25 (met speciale jubileum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws