DC de Bierkaai 1 wint de bekerfinale Darts vereniging Stedendriehoek Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

DC de Bierkaai 1 wint de bekerfinale Darts vereniging Stedendriehoek

DC de Bierkaai 1 wint de bekerfinale Darts vereniging Stedendriehoek

Zondag 25-05-2014 was de bekerfinale dag van de DVS (Darts vereniging Stedendriehoek). Hier moesten de laatste 8 teams welke over waren gebleven strijden om de eerste plek. Aan het eind van de dag waren dan Vrijbuiter1 met Tokan Ata , Quin Wester , Jermaine Wattimena en Jurgen Bronckhorst en voor DC de Bierkaai 1 waren dat Chris Bosveld , Benno Zwakhoven , Tim Rudolph en Marcel van Beem.

Vrijbuiter nam gelijk de leiding met 2-0 door Jermaine die won van Marcel en Quin welke Benno het zwijgen oplegde, De mannen van de Bierkaai schakelden een tandje bij en zo werden vervolgens Tokan en Jurgen aan de kant gezet door respectievelijk Chris en Tim.

Ook in de koppels zetten de boys van de Bierkaai de goede vorm door en al snel was het 4-2 en was er nog 1 punt nodig voor de winst, Maar het was Vrijbuiter die daar een stokje voor stak en 2 koppels op rij won, al was wel het laatste koppel met Chris en Benno tegen Jurgen en Jermaine waar de Bierkaai 9 matchdarts kreeg en deze mis.

Nu op de stand van 4-4 moest een teamgame de beslissing brengen, deze werd met 2-0 gewonnen door de Bierkaai met 2 knappe finishes van Benno Zwakhoven.

Namens de D.V.S. gaat de Bierkaai 1 dit jaar proberen de Nederlandse kampioenschappen voor de beker in de wacht te slepen op 15 juni in Nijkerk.
Ook was er nog de verliezersronde welke in een spannende finale werd gewonnen door de Apeldoornse Boys die met 5-4 te sterk waren voor F.D.T.V.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws