De playoffs NDB Team Cup 2014-2015 gespeeld in Nieuwegein Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De playoffs NDB Team Cup 2014-2015 gespeeld in Nieuwegein

De playoffs NDB Team Cup 2014-2015 gespeeld in Nieuwegein

Nieuwegein was vandaag ‘the place to be’ voor alle competitieteams in Nederland. De playoffs voor de NDB Team Cup 2014-2015 stonden op het programma, het enige bekertoernooi van Nederland! Na een geslaagde en bovenal sportieve dag bleven de laatste teams over voor de finaledag op 2 mei.

In totaal stonden 54 teams aan de oche in het ‘Meetingdistrict’, ingedeeld in hun eigen categorieën Bronze (4de en 5de divisieteams) , Silver (2de en 3de divisieteams) en Gold (ere- en 1ste divisieteams). Net zoals vorig jaar waren vrijwel alle lidorganisaties vertegenwoordigd, iets wat de NDB Team Cup natuurlijk uniek maakt. De tennishal, met 64 dartsbanen, dartshop en natuurlijke diverse dartsuitingen was in de vroege uurtjes omgetoverd in een prachtige dartszaal en rond 11.00 uur werd de eerste poulewedstrijden gespeeld. Gezien het aantal teams besloot de wedstrijdleiding het toernooi voor de Bronze en Gold categorie door te spelen tot de halve finales en de grootste categorie Silver tot de kwartfinales.

Teams geplaatst voor de halve finales Bronze:
Real D.B.I.D.C. (BDC)
Dart Mania (DVO)
Cafe de 'Bonte Os' 2 (TDV)
Dubbel D (DONHN)

Team geplaatst voor de kwartfinales Silver:
D.E.S. 1 (DORA)
All for 1 and 1 four all (DONHN)
DC Jackpot 700 (DVO)
Vrijbuiter go Talent (DVS)
The Corner (DONHN)
Aloe Masters (RDB)
Heren van Zeist 2 (DBMN)
De Bonnefooi (RDB)

Teams geplaatst voor de halve finales Gold:
Halve finalisten Gold:
Broken Arrows (BDC)
Purmer Posse (DORA)
Get Lucky! (RDF)
Bottom of the House (DORA)

De finaledag van de NDB Team Cup 2014-2015 wordt op 2 mei gespeeld. Foto's van o.a. alle teams die door zijn naar de finaledag zijn te vinden op de Facebookpagina van de NDB!

De NDB Team Cup is vorig seizoen gelanceerd om een extra landelijke competitie voor alle competitieteams in Nederland aan te kunnen bieden. De NDB Team Cup is een volledig aparte competitie georganiseerd door de NDB, naast de LaCo en de SuperLeague. Het speltype is vergelijkbaar met die van de regionale competities, er worden per wedstrijd vier singlewedstrijden, vier koppelwedstrijden en een teamwedstrijd of sologame gespeeld. Door de drie verschillende categorieën blijft deelname voor alle niveaus interessant en kunnen teams hun kwaliteiten ook op landelijk niveau op de proef stellen! Daarnaast zal gespeeld worden om geweldige prijzen, waaronder een prijzenpot van €1.000,- per categorie!

De NDB Team Cup, de kans om met jouw team Nederlands Team Cup Kampioen te worden! Volgens seizoen meedoen? Hou www.ndbdarts.nl in de gaten !

Bron: NDBdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws