De tweede zege op vierde avond winnerscyclus voor Jisse de Boer Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De tweede zege op vierde avond winnerscyclus voor Jisse de Boer

De tweede zege op vierde avond winnerscyclus voor Jisse de Boer

Afgelopen vrijdag was het alweer de vierde rankingavond van de totaal tien avonden. Ditmaal slechts 34 deelnemers door het warme weer en menig personen die de vakantie op gingen zoeken. Al met al werd er wel weer begonnen met een poulefase! Hierin enkele verrassingen, maar leidde niet tot gevolgen waardoor de favorieten zich weer mochten vertoeven in de winnaarsronde.

In de verliezersronde was het Nigel van Milligen die de lakens uitdeelde, hij wist de finale te halen met winst in de halve finale op Dennis van Genderen met 3-1. Tegenstander in de finale werd Fabian Bakker, die in de halve finale Marjolein Bunk pas in de laatste leg van zich af wist te schudden! In de finale had Nigel het betere van het spel en wist niet echt in de problemen te komen en met een 4-1 zege de verliezersronde op zijn naam te schrijven.

In de winnaarsronde waren er mooie partijen, zeker vanaf de kwartfinales. Jisse de Boer pakte een mooie 3-1 zege op Patrick van den Boogaard, Marco Smit won met 3-1 van Patrick Luijendijk, Raymond van der Hoeven wist zich te ontdoen van Sander van Oostenbrugge. Laatste halve finalist zou komen uit de partij tussen Harry van der Zaken en Jordy Kaptein. Harry wist de laatste dubbel te vinden om de halve finales te bereiken!

In de halve finales was Marco Smit snel klaar met Harry van der Zaken en won met 4-1 en stapte de finale binnen en kon vanaf de zijlijn bekijken wie zijn tegenstander zou worden. Jisse en Raymond wilde er net als vorige week een krakerpot van maken. De partij ging weliswaar gelijk op, maar Jisse pakte nu elke kans die hij kreeg! Waar het een week eerder een 4-3 partij was, werd het nu sneller gedaan. Ook hier werd het 4-1 in het voordeel van Jisse!

De finale was een mooie partij, waarbij Jisse de gehele partij vanaf het begin het voortouw nam! Smit kon alleen maar iedere keer weer aansluiten. Met een break voor de 4-2 met een132 leek het dan gedaan! Maar Smit wist er nog 3-4 van te maken, maar zag Jisse "Greased Lightning" de Boer toch de winst pakken!

Beste dame was deze avond wederom Marjolein Bunk, die het verste van alle dames wist te geraken! De hoogste finish deze avond bleef lang steken op slechts 106, maar daar maakte Jisse de Boer in de finale een eind aan en pakte ook de prijs voor de hoogste finish met 132. Jisse nam ook de meeste 180'ers met 3 stuks voor zijn rekening.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws