De Zwaan, De Graaf en Dekker niet meer in Nederlandse selectie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

De Zwaan, De Graaf en Dekker niet meer in Nederlandse selectie

De Zwaan, De Graaf en Dekker niet meer in Nederlandse selectie

De NDB heeft deze week helaas de conclusie moeten trekken dat Jeffrey de Zwaan, Jeffrey de Graaf en Jan Dekker geen onderdeel meer uit kunnen maken van de Nederlandse selectie, zo laat de Nederlandse Darts Bond weten op haar website.. Dit is het gevolg van het niet tekenen van de topsportovereenkomst, sinds vorig jaar een verplichting vanuit de selectie en het hierbij horende reglement.

In de topsportovereenkomst staan diverse rechten en plichten beschreven, zowel van de speler als die van de NDB. De drie spelers hebben na diverse contactmomenten aangegeven de overeenkomst niet te willen tekenen, ondanks de consequenties die dit voor hen heeft. Indien de overeenkomst niet wordt ondertekend kan de speler geen deel uitmaken van de selectie en daarmee ook geen aanspraak maken op de bijbehorende faciliteiten en voordelen.

De NDB vindt het erg jammer spelers op deze wijze voor haar selectie te verliezen maar respecteert hun besluit. Zowel Jeffrey de Zwaan, Jan Dekker als Jeffrey de Graaf zijn meerdere keren in actie gekomen namens het Nederlands team.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws