Deelnemers Hemeco Open maken kans op deelname aan PDC WK Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Deelnemers Hemeco Open maken kans op deelname aan PDC WK

Deelnemers Hemeco Open maken kans op deelname aan PDC WK

Komend weekend, 27 en 28 augustus, wordt het Hemeco Open gespeeld in Biercafé & Feestzaal d'n Beer te Rosmalen. Onder de deelnemers van het Hemeco Open worden twee winnaars geloot die gratis mee mogen doen aan het PDC West European Qualifying Tournament dat in november eveneens in Biercafé & Feestzaal d'n Beer wordt gehouden. Er wordt een winnaar geloot onder de Nederlandse deelnemers en een onder de Belgische deelnemers.

Dit toernooi wat verschillende grote winnaars heeft gekend, zoals Phil Taylor in 2011 en Benito van de Pas in 2015. Komende editie kent een iets andere opzet dan de vaste deelnemers gewend zijn. Zo zal het traditionele teamtoernooi zaterdagavond vanaf 19.00 uur gespeeld worden in plaats van op de vrijdag. De teams kunnen zich opwarmen in het koppeltoernooi dat zaterdag 27 augustus om 14.00 uur begint en de aftrap is van de editie van dit jaar. Zondagochtend zal er om 11.00 uur begonnen worden met de mixedkoppels en het jeugdtoernooi. Om 15.00 uur wordt aangevangen met de singels.

Onder de deelnemers zijn alweer enkele bekende namen. Uiteraard is het volledige Hemeco Pro Darts Team, bestaande uit Ron Meulenkamp (die in 2012 en 2014 op Lakeside stond en het in 2015 mocht proberen in Alexandra Palace), Gino Vos (die in 2009 tot de kwartfinales van de Winmau World Masters reikte en in 2013 de laatste 64 van het PDC WK haalde), Ryan de Vreede (die in januari dit jaar nog op Lakeside stond), Leon de Geus (de winnaar in 2012), Colin Roelofs (de BDO wereldkampioen jeugd van 2015) en Owen Roelofs, aanwezig. Verder vinden we onder andere Rocco Maes en John de Kruijff terug op de deelnemerslijst.

Inschrijven voor de verschillende toernooien (koppels, teamtoernooi, mixedkoppels, jeugdtoernooi en singles) is mogelijk op www.hemeco-darts.nl of, als er nog plek is, op de dag zelf in Biercafé & Feestzaal d'n Beer in Rosmalen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws