Deelnemers van Landelijke Competitie play-offs heren en dames bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Deelnemers van Landelijke Competitie play-offs heren en dames bekend

Deelnemers van Landelijke Competitie play-offs heren en dames bekend

Afgelopen zaterdag stonden de laatste poulewedstrijden van de senioren LaCo op het programma. De laatste playoff tickets werden verdeeld.

Heren
In poule A werd het rechtstreekse duel om een ticket tussen de DBA en de DSWN met 9-8 gewonnen door DSWN. Als de BDC, de DBBR of de RDB zou verliezen zou regerend kampioen DBA alsnog als beste derde doorgaan. De BDC won met 13-4 van de RDO en de DBBR won op de valreep van de DONHN met 9-8. De BDC werd daarmee eerste in poule B en DBBR plaatste zich als beste 3e voor de playoffs. Omdat de RDB het in poule C niet redde tegen de FDB, gaat ook de DBA naar de playoffs. De indeling voor deze playoffs vindt u onderaan in dit bericht. De overige wedstrijden van zaterdag:
ZDF-DORA 5-12
DVK-DVO 8-9
DVS-DOGD 4-13

Dames
Bij de dames was nagenoeg alles al beslist. Opvallend was de nederlaag van DSWN in poule A tegen de DBA. De dames uit Almere wisten de kampioen van 2012, dat voor het laatst een wedstrijd verloor in 2013, met 6-5 te verslaan. De PDB won met 7-4 van de DVO en werd daarmee tweede in poule A achter DSWN. In poule B behield DBBR haar ongeslagen status door van de DONHN te winnen met 7-4 en in poule C won de FDB met 10-1 van de RDB. Met deze laatste uitslag werd bepaald dat de DVO en de SDC als beste derde een playoff ticket in de wacht sleepten.

De poule indeling voor deze playoffs, die op 6 juni in Nijkerk plaatsvinden, zien er als volgt uit:

Heren poule A
DORA
FDB
SDC
DBA

Heren poule B
BDC
DSWN
DBMN
DBBR

Dames poule A
DSWN
FDB
DONHN
SDC

Dames poule B
DBBR
PDB
DBMN
DVO

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws