Deelnemersveld Nederland bekend voor Challenge of the Lowlands Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Deelnemersveld Nederland bekend voor Challenge of the Lowlands

Deelnemersveld Nederland bekend voor Challenge of the Lowlands

Op zondag24 augustus zal de tweede editie van de Challenge of the Lowlands plaatsvinden, een evenement georganiseerd en gespeeld tussen de nationale teams van België en Nederland. Tijdens dit prachtige duel komen zowel dames, heren als jeugd in actie. Inmiddels hebben de bondscoaches hun teams bekend gemaakt.

Voor de NDB is het uitgangspunt bij de Challenge om allereerst de selectiespelers te selecteren die nog niet of weinig in actie zijn gekomen. Voor hen is het natuurlijk belangrijk ervaring op te doen maar bovenal een prachtig moment om Nederland te mogen vertegenwoordigen. Bij de heren zullen Richard Huizinga, Bas van Elk, Jeffrey de Zwaan, Sven Groen, Richard Veenstra en Wesley Harms in actie komen. Harms vervangt Michel van der Horst die helaas verhinderd is. Bij de dames zullen Sharon Roosen, Vanessa Zuidema en Rilana Erades in actie komen. Tamara Brandt was in eerste instantie ook geselecteerd maar is net als Van der Horst verhinderd.

Zoals gezegd komt ook de jeugd weer in actie, ook voor hen een mooie gelegenheid zich aan de top te presenteren. Omdat er binnen de jeugdselectie nog enkele plaatsen aan te wijzen waren en Berry van Peer en Vera Speth inmiddels te oud zijn om deel te nemen aan internationale jeugdwedstrijden zien we tijdens de Challenge ook bij de jeugd enkele spelers hun debuut maken. Bij de meisjes zullen naast de ervaren Sharon Jansen de meisjes Kyana Frauenfelder en Fenna Bouwman aan de oche plaatsnemen. Bij de jongens zijn dit Jaimy van Bavel, Damien Gerrits en Kevin Doets. Ook nieuw in de jongensselectie is Mike van Duivenbode, maar ook hij is de 24ste helaas verhinderd.

Natuurlijk gaat de NDB het evenement voorbeschouwen en zullen de spelers uitgebreid voorgesteld worden. Alle wedstrijden worden op zondag 24 augustus in NH Conference Centre Koningshof gespeeld vanaf 11.00 uur tot ongeveer 18.00 uur. Toegang is gratis, dus wil je de Nederlandse- en Belgische topspelers aan het werk zien in een gezellige setting, kom dan zeker kijken. U zult getrakteerd worden op spannende dartswedstrijden.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws