Deniz Armut wint Mystery Friday toernooi, Arthur Smals runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Deniz Armut wint Mystery Friday toernooi, Arthur Smals runner-up

Deniz Armut wint Mystery Friday toernooi, Arthur Smals runner-up

Vrijdag 27 februari was het weer tijd voor het wekelijkse mystery-finish toernooi in café de Vrijbuiter. Maar liefst 38 darters wisten de weg te vinden naar het dartcafé van Apeldoorn. In de jackpot stond 500 euro en die is niet gevallen zodat de jackpot ook vrijdag a.s. weer op 500 euro zal staan.

In de verliezersronde ging de finale tussen Boy van Veluwen en Rene Morren. In deze finale was het Rene die aan het langste eind trok en met 3-1 wist te winnen. In de winnaarsronde ging de finale tussen Deniz Armut, die zijn oude vorm begint te hervinden, en Arthur Smals. In een vrij eenzijdige finale wist Deniz met 4-1 de winst naar zich toe te trekken.

Op zaterdag 28 februari hadden we ook nog het maandelijkse koppeltoernooi, en deze werd gewonnen door het koppel Mischa en Michel die in de finale Pieter van Dijk en Wessel Nijman wisten te verslaan.

Dan wil team de Vrijbuiter een ieder weer danken voor de gezelligheid en sportiviteit en zien u graag terug op 1 van onze volgende toernooien.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws