Dennis Koers prolongeert Hardenbergse rankingtitel met overtuiging Ranking nieuws
Ranking nieuws

Dennis Koers prolongeert Hardenbergse rankingtitel met overtuiging

Dennis Koers prolongeert Hardenbergse rankingtitel met overtuiging

Voor het 3e jaar op rij is Dennis Koers bij de Hardenbergse dartsranking bij café - eethuys de 4 seizoenen de beste gebleken. Dit jaar wist hij maar liefst 6 van de 8 avonden te winnen waardoor hij de ranking met maar liefst 48 punten verschil met de nummer 2, Menno Nijeboer won.

Menno daarentegen heeft door een aantal finaleplaatsen en vooral vele180-scores (12x) waarmee bonus-punten werden gescoord de 2e plaats weten te behalen.

De 3e plek dit seizoen ging op de laatste avond naar Martijn Kremer. Voor de laatste avond stond Martijn nog gelijk met René Spijker die uiteindelijk 4e wordt. Martijn behaalde zijn 3e plek door op de laatste avond de finale te behalen, waarin hij verloor van Dennis Koers.

De hoogste finish dit jaar is gegooid door Dennis Koers. Hij gooide 161 uit. Ook was hij degene met de meeste 100+-finishes dit jaar. 8 maal lukte hem dit.

Vrijdagavond 9 mei zal het seizoen afgesloten worden met een finale-avond. De punten zijn al verdeeld, maar elke avond is er € 2,- van de inleg naar de finale-pot gegaan die 9 mei verdeeld gaat worden onder de deelnemers.

Volgend seizoen zal er weer een nieuw rankingjaar zijn. Houd hiervoor de Facebook van darts de 4 seizoenen in de gaten.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws