Dimitry Holowacky wint 4e Dinsdagranking ten koste van Toby Vossen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dimitry Holowacky wint 4e Dinsdagranking ten koste van Toby Vossen

Dimitry Holowacky wint 4e Dinsdagranking ten koste van Toby Vossen

De vierde Dinsdagavond Ranking ging van start met 22. deelnemers De deelnemers werden verdeeld in 2 poules van vijf en 3 poules van vier. Zoals gewonnlijk gingen de nummers 1,2 en 3 van de poules van vijf en de nummers 1 en 2 van de poules van vier naar de winnaarsronde. De overige spelers mochten in de verliezersronde uit gaan maken wie er als winnaar uit de bus zou komen.

De eerste halve finale in de winaarsronde ging tussen Terry vd Dungen en Toby Vossen. Toby is de laatste weken goed in vorm en haalt regelmatig de finale. Ook vandaag had hij hier zijn zinnen op gezet, Terry werd met maar liefst 4-0 aan de kant gezet.

De andere halve finale ging tussen Dennis Engelen en Dimity Holowacky. Ook deze uitslag was redelijk eenzijdig; Dimitry schudde Dennis met 4-0 van zich af en mocht zich op gaan maken voor de finale.

De finale ging dus tussen Toby Vossen en Dimitry Holowacky. Toby moest wederom met een tweede plaats genoegen nemen; Dimitry was de bovenliggende partij en trok de wedstrijd met 5-2 naar zich toe en won zo zijn eerste Dinsdagavond Ranking.

De finale van de verliezersronde ging tussen Roy Muurmans en Roy Chambon. Beide heren wisten de halve finale te winnen van respectievelijk Jeffrey Roos (3-1) en Tim Pennings (3-2).

De finale ging tot het gaatje; Beide heren gaven elkaar niets toe en de zevende leg moest er aan te pas komen om uiteindelijk Roy Chambon als winnaar aan te wijzen, met 4-3 won deze dan ook de verliezersronde.

Er werd in totaal zeven keer 180 gegooid. Toby Vossen en Terry van den Dungen hadden beide de meeste, met twee stuks.

Er werden in totaal zes 100 plus finishes gegooid. De hooste finish werd gegooid door Kevin den Ouden met 167, gevolgd door Toby Vossen met 126.

De mystery finish was niet gegooid, 135. Dit betekend dat het bedrag meegaat naar volgende week en daar weer verder oploopt.

De 9 darter was niet gegooid. Dit betekend dat het bedrag meegaat naar volgende week en daar weer verder oploopt.

De volgende ranking vindt plaats op dinsdagavond 26 september, inschrijven is wederom tot 19:30.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws