Ouwe Vat 1 en de Aloe Masters zijn landelijk divisiekampioen ere en 1e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ouwe Vat 1 en de Aloe Masters zijn landelijk divisiekampioen ere en 1e

Ouwe Vat 1 en de Aloe Masters zijn landelijk divisiekampioen ere en 1e

Vorig jaar wist in Nijkerk het team Cozmic (RD) Nationaal kampioen te worden, in de ere divisie wisten de mannen uit Apeldoorn Vrijbuiter 1 (DVS) de laatst overgebleven beker te omarmen. Zondag was het weer tijd om de nieuwe landelijke divisie kampioenen van de eerste- en eredivisies te benoemen.

De diverse regionale kampioenen waren ingedeeld in poules, om de poule indeling te bekijken kun je op de volgende linkjes klikken (PDF bestanden) 1e divisie - Ere divisie Na de poule wedstrijden werden de knock-out wedstrijden gehouden.

In sporthal Corlaer in Nijkerk heeft het team Aloe Masters de landstitel gepakt in de eerste divisie. Het team kwam naar Nijkerk met Danny Klompenburg, Sebastiaan Kuppen, Jaqueline Jansen, Bryan Leijten (vandaag niet aanwezig: Javanico Jansen, Brain Bartels, Pedro van Bergen) De teamronde was ze goedgezind gezien ze alle knock-out wedstrijden met de teamronde wisten te winnen. In de finale kwamen de Aloe Masters zelfs 3-1 achter maar wisten zich sterk terug te vechten in de wedstrijd. Runner-up zijn geworden Tripple-Udi met Hennie Boelens, Stefan Hoekstra, Klaus Neff, Peter de Vries, Marijn vd Werf (vandaag niet aanwezig: Erik Bonnema)

De mannen uit het Friese Sneek hebben de landstitel weten te bemachtigen in de ere-divisie, het Ouwe Vat 1 kwam met Frans van de Weit, Rick Hofstra, Wiger Boonstra, Age de Boer, Sander de Boer en Jan Dekker (vandaag niet aanwezig: Leo de Wagt) naar Nijkerk. Tilburgers Extreme Sport kwam naar de sporthal met Mario Robbe, Jan Huiskens, Willy van de Wiel, Tony Martinez, Benito van de Pas en Leon de Geus (vandaag niet aanwezig: Danielle Ijpelaar). Ze waren dicht bij de dubbelslag na de beker titel maar de teamronde gooide roet in het eten voor de Brabanders.

Ouwe Vat 1 en de Aloe Masters zijn landelijk divisiekampioen ere en 1e

Kwartfinales eerste divisie
Gouw - Aloe Masters 3-4
De AlMaLam - Oranjebar 6 4-2
Underdogs - Mokummers 4-0
Tripple-Udi - Team Status 4-3

Halve finale
Aloe Masters - De AlMaLam 4-3
Underdogs - Tripple-Udi 1-4

Finale
Aloe Masters - Tripple-Udi 4-3

Kwartfinales ere divisie
DKE Fith Division - Xtreme Sport 4 2-4
The Marvel's - Ramses Sjaffies 4-1
Sporthoek United - Manhatten Players 4-2
Oranjebar Lions - Ouwe Vat 1 3-4

Halve finale
Xtreme Sport 4 - The Marvel's 4-1
Sporthoek United - Ouwe Vat 1 0-4

Finale
Xtreme Sport 4 - Ouwe Vat 1 3-4

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws