Dubbele winst Dongen voor Ronny Huybrechts, singles met Kim Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dubbele winst Dongen voor Ronny Huybrechts, singles met Kim

Dubbele winst Dongen voor Ronny Huybrechts, singles met Kim

Donderdag 10 6 mei werd er weer toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het single toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem, de koppels in poules, beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Willy van de Wiel en Pim van Bijnen werden Kim en Ronny Huybrechts finalisten. In de andere halve finale wonnen Brian en Steve Raman van Djowy Verhagen en William Leijten. In de finale wonnen Ronny en Kim met 4-1.

Dennis Kraak en Berry van Maren wonnen de finale in de verliezersronde met 3-2 van Dana Verhaegen en Patrick van Gelder.

De hoogste uitworp ging naar Willy van de Wiel met 132. Ad Timmermans had een 126 uitworp en Rowdy Schoremans 124.

Hierna gingen de singles van start. Ronny Huybrechts ging naar zijn 2e finale door winst op Theo Lambregts, Willy van de Wiel, Zyon Raman en Rowdy Schoremans. Ook voor Brian Raman een 2e finale door winst op Dana Verhaegen, Corne van Mastrigt, Jeffrey Siemons en Kim Huybrechts.

In een schitterende finale won Ronny met 5-2 en pakt de dubbel, Brian was 2 keer verliezend finalist. De legs van Ronny gingen in 12,15.15,14 en 15 darts, Brian won in 12 en 18 darts.

Steve Raman speelde de finale in de verliezersronde tegen Pim van Bijnen en won met 4-1.

De hoogste uitworp ging naar Ronny Huybrechts met 127, Ronny gooide ook nog 112 uit. Brian Raman had uitworpen van 12 en 124. Willy van de Wiel gooide 117 uit. Jeffrey Siemons had een 112 en Corne van Mastrigt een 105 uitworp.

In totaal werd er 51 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. 8x 180 voor Kim Huybrechts en Brian Raman. Ronny Huybrechts had er 7. 4x 180 hadden Pim van Bijnen en Zyon Raman, Zyon scoorde ook de 26.400e 180 goed voor een extra prijs van 25 euro. 3x 180 hadden Marco Flach, Berry van Maren en Wesley Bour. Willy van de Wiel, Dennis Kraak en Rowdy Schoremans hadden er 2. 1x 180 was er voor Corne van Mastrigt, Patrick van Gelder, William Leijten, Alfred Schrieks en Djowy Verhagen.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -
1. Ronny Huybrechts
2. Brian Raman
3. Kim Huybrechts
Rowdy Schoremans
5. Wesley Bour
Jeffrey Siemons
William Leijten
Zyon Raman

WINNAARS KOPPELS -
1. Kim Huybrechts – Ronny Huybrechts
2. Brian Raman – Steve Raman
3. Willy van de Wiel – Pim van Bijnen
Djowy Verhagen – William Leijten
5. Roy Netten – Jeffrey Siemons
Corne van Mastrigt – Nico Steenbergen
Wesley Bour – Rowdy Schoremans
Alfred Schrieks – Dennis Hendrickx

VERLIEZERS SINGLE
1. Steve Raman
2. Pim van Bijnen
3. Corne van Mastrigt
Theo Lambregts

VERLIEZERS KOPPELS -
1. Dennis Kraak – Berry van Maren
2. Dana Verhaegen – Patrick van Gelder
3. Ad Timmermans – Jurgen Evers
Leen Smit – Edwin Smit

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws