Dubbele winst voor Labanauskas uit Litouwen bij de Valk in Dongen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dubbele winst voor Labanauskas uit Litouwen bij de Valk in Dongen

Dubbele winst voor Labanauskas uit Litouwen bij de Valk in Dongen

Zondag 31 augustus werd er weer toernooi verspeeld van de open ranking in Café De Valk in Dongen. Er stond een single en een koppel toernooi op de rol. De opkomst was weer netjes te noemen. Het koppeltoernooi toernooi werd verspeeld in poules. Het singletoernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem, beide toernooien hadden daarna een winnaars en verliezersronde Er werd gestart met het koppeltoernooi.

Door halve finale winst op Nico Steenbergen en Dennis van Strien werden Danielle IJpelaar en Darius Labanauskas finalisten.
Onze Belgische zuiderburen Billy Calluwaerts en Igor Burmensky werden finalisten door Martin Evertse en Jurgen Evers te verslaan. Danielle en Darius wonnen deze finale met 4-1.

In de finale van de verliezersronde wonnen Ad Timmermans en Robin Huysmans met 3-0 van François Gruteke en Toon Passchier.
De hoogste uitworp was voor Rens van Bragt met 156. Danielle IJpelaar gooide 120 uit en Nico Steenbergen 102.

Hierna gingen de singles van start. Darius Labanauskas ging ook naar zijn 2e finale door winst op Willy van de Wiel. Ook Billy Calluwaerts werd voor de 2e keer finalist door te winnen van Robin Huysmans. In de finale was Darius met 4-2 de betere speler en won het singletoernooi, en daarmee dus de dubbel. Billy verloor 2x in de finale. Jurgen Evers won met 3-2 in de finale van de verliezersronde tegen Michael van de Ven.

De hoogste uitworp ging naar Darius Labanauskas 108. In totaal werd er 11 keer 180 gescoord. Darius Labanauskas scoorde er 5, Ralph van den Linden en Willy van de Wiel hadden er 2. 1x 180 was er voor Nico Steenbergen en Ad Timmermans.

De uitslag:

WINNAARS SINGLES WINNAARS KOPPELS
1. Darius Labanauskas 1. Danielle IJpelaar – Darius Labanauskas
2. Billy Calluwaerts 2. Billy Calluwaerts – Igor Burmensky
3. Robin Huysmans 3. Nico Steenbergen – Dennis van Strien
Willy van de Wiel Martin Evertse – Jurgen Evers
5. Rens van Bragt
Dennis van Strien
Thijs Broeders
Igor Burmensky

Het volgende toertnooi voor de ranking vindt plaats op zondag 14 september.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws