Dubbelslag voor Sven Wens De Valk, Vermeulen is zijn koppelmaat Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dubbelslag voor Sven Wens De Valk, Vermeulen is zijn koppelmaat

Dubbelslag voor Sven Wens De Valk, Vermeulen is zijn koppelmaat

Op zondag 28 juni werd het laatste toernooi verspeeld voor de open ranking van Café de valk in Dongen 2014-2015. Er werd een single en een koppel toernooi afgewerkt. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, de single k.o. Aansluitend was er ook nog een winnaars en verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Corné van Mastrigt en Luc Clemens werden Sven Wens en Wilco Vermeulen finalisten. In de andere halve finale wonnen Danny Schellekens en Peter Driessens tegen Thijs Gremmen en Dean de Wulf. In de finale ging de winst met 4-1 naar Sven en Wilco.

De finale in de verliezersronde werd met 3-2 gewonnen door Marjolein Noijens en Sharon Roosen tegen Nico Steenbergen en Kenny Driessens.

De hoogste uitworp ging naar Wout Rochat met 156 punten, Dean de Wulf gooide 115 uit.

Hierna gingen de singles van start. Sven Wens ging naar ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op koppelmaatje Wilco Vermeulen. Dean de Wulf nam als laatste horde Nico Steenbergen. In de finale ging de winst met 4-1 naar Sven die daarmee de dubbel pakte, proficiat.

Robin Huysmans won met 3-1 in de finale van de verliezersronde van Marjolein Noijens.

De hoogste uitworp ging bij de singles naar Dean de Wulf met 156. Sven Wens gooide 120 en 117 uit, dat gelukte ook Nico Steenbergen.

In totaal werd er 32 keer 180 gegooid, allen natuurlijk beloond met een gratis consumptie. Sven Wens gelukte dat maar liefst 11 keer, waaronder ook nog de 23.300e 180 in de valk, goed voor een extraatje van 25 euro.

Dean de Wulf scoorde er 4. Luc Clemens en Wilco Vermeulen gelukte dat 3 keer. Corné van Mastrigt en Marjolein Noijens hadden er 2. 1x 180 was er voor Robin Huysmans, Danny Schellekens, Sharon Roosen, Peter Groeneveld, Nico Steenbergen, Peter Driessens, en Jurgen Evers.

De uitslag:

WINNAARSRONDE SINGLE
1. Sven Wens
2. Dean de Wulf
3. Nico Steenbergen
3. Wilco Vermeulen
5. Peter Driessens
5. Wout Rochat
5. Danny Schellekens
5. Kenny Driessens

Zondag 5 juli - Open Falkie - 800 euro prijzengeld.

Kijk ook op www.falkie.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws