Van Duivenbode sterkste op 6e Winners Zomerranking 2017 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Van Duivenbode sterkste op 6e Winners Zomerranking 2017

Van Duivenbode sterkste op 6e Winners Zomerranking 2017

Vrijdagavond 14 juli werd er weer in de sfeervolle ambiance van Winners Café te Numansdorp aangevangen met het 6 toernooi van de Winners Zomerranking 2017. Met 36 deelnemers konden we van start in de gebruikelijke poulefase gevolgd door de winnaars- en verliezersronde.

In de finale van de verliezersronde zagen we de nummer 2 van het klassement, Zereso Zeverboom, en Jean-Paul Nettebreijer terug. Zereso moest genoegen nemen met een 3e plek in de poule achter Mike van Duivenbode en Wesley Plaisier, waarna hij knock-out geen leg meer afstond aan Melvin van Hulst, Melissa van Puffelen en Quincy den Boer. Ook Jean-Paul werd 3e in zijn poule door toedoen van Danny van Trijp en Wesley van Beekum, maar wist vervolgens wel Anjana Baghwadin, Danny Django en Luciano Patiradj te verschalken.

Aan Zereso was het de taak om op zijn minst de verliezersronde in de wacht te slepen om de schade beperkt te houden. Ondanks sterk spel van Jean-Paul met enkele 180’ers, bleef Zereso aan de goede kant van de scoren en besloot hij de verliezersronde met een 4-2 overwinning.

Kwartfinale:

Jean-Paul Nettebreijer 2-1 Danny Django

Michael Cohen 0-2 Luciano Patiradj

Mike de Kruijff 0-2 Quincy den Boer

Melissa van Puffelen 0-2 Zereso Zeverboom

Halve finale:

Jean-Paul Nettebreijer 3-1 Luciano Patiradj

Quincy den Boer 0-3 Zereso Zeverboom

Finale:

Jean-Paul Nettebreijer 2-4 Zereso Zeverboom

In de winnaarsronde waren het de twee poulegenoten van Zereso die zich in de finale wisten te spelen. Zo liet Mike van Duivenbode tegen Wesley van Beekum en Nigel van Milligen geen leg liggen en kwam Wesley van Trijp in de halve finale niet verder dan 2 legs. Wesley Plaisier kende op zijn beurt geen genaden met Lesley van Schijndel, Hans in ’t Veld, Patrick van den Boogaard en Rudi Minnebach.

De finale werd een strijd met goed niveau. Echter was Wesley, ondanks 3 maal een maximale score, niet bij machten om Mike bij te blijven. Mike trapte sterk door en zegevierde met een 6-2 overwinning en een gemiddelde van 92,52 , waarmee hij de 6e Winners Zomerranking 2017 op zijn naam mocht schrijven.

Laatste 16:

Rudi Minnebach 3-2 Danny van Trijp

Jordy Kaptein 3-2 Winston van de Graaf

Patrick van den Boogaard 3-0 Sylvana Snoeck

Hans in ’t Veld 1-3 Wesley Plaisier

Laurens Rook 0-3 Wesley van Trijp

Dave Roelse 3-1 Danny Noordijk

Nigel van Milligen 3-0 Davy van Hulst

Mike van Duivenbode 3-0 Wesley van Beekum

Kwartfinale:

Rudi Minnebach 4-1 Jordy Kaptein

Patrick van den Boogaard 2-4 Wesley Plaisier

Wesley van Trijp 4-2 Dave Roelse

Nigel van Milligen 0-4 Mike van Duivenbode

Halve finale:

Rudi Minnebach 1-5 Wesley Plaisier

Wesley van Trijp 2-5 Mike van Duivenbode

Finale:

Wesley Plaisier (84,62) 2-6 Mike van Duivenbode (92,52)

Daarnaast was Jean-Paul Nettebreijer, naast de hoogste finish van 132, ook verantwoordelijk voor het grootste aandeel in de gegooide 180’ers met 6 stuks. Beste dame werd Sylvana Snoeck met een 9e plek in de winnaarsronde.

Vrijdagavond 21 juli kan er weer tot 19:45 worden ingeschreven voor het 7e toernooi van de Winners Zomerranking in Winners Café te Numansdorp. Meer informatie is te vinden op onze website www.hw-darts.nl.

Tot dan!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws