Eerste mooie geldprijs gewonnen bij Mydartstraining in Diemen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Eerste mooie geldprijs gewonnen bij Mydartstraining in Diemen

Eerste mooie geldprijs gewonnen bij Mydartstraining in Diemen

Tijdens de training in Diemen heeft Rakesh Gobind maarliefst €100,- gewonnen. Hij gooide een 118 finish tijdens de training, en de hoogste finish van de avond krijgt tijdens de training in Diemen altijd een kraslot mee. Gelukkig voor hem bleef zijn 118 finish staan, en zo mocht Rakesh het kraslot open krassen en tot zijn verbazing was de eerste mooie geldprijs een feit bij Mydartstraining.

Mydartstraining biedt doordeweeks op veel verschillende locaties trainingen aan. Tijdens een training/individuele competitie speelt iedere speler gegarandeerd 4 wedstrijden, en doet dit op eigen niveau. Het unieke van de training is dat een software is ontwikkeld die ervoor zorgt dat ieder zijn/haar resultaten online worden bijgehouden op de website www.mydartstraining.nl. Het leuke aan de trainingen zijn naast het feit dat iedereen evenveel wedstrijden speelt, de balletjes! Op het moment dat er een 180 wordt gegooid in de hoofdklasse of eerste klasse training mag de persoon in kwestie een balletje trekken. Met het balletje maakt hij/zij kans op een kraslot, een zakje snoep, een drankje aan de bar, of helemaal niks! De spelers die in de tweede klasse trainen mogen een balletje trekken bij een 180 of een 100+ finish, en de spelers die in de derde klasse trainen mogen een balletje trekken bij een 180 of een 65+ finish.

Elke locatie heeft naast de standaard manieren om een balletje te trekken zijn eigen vorm. Zo is er in Den Haag een soort ranking aan geplakt waar er een finaledag tot stand komt. In Diemen wordt er met krasloten gesmeten, en in Amsterdam hebben ze af en toe een bepaalde finish die op dat moment cash waard is. In Wormerveer zal er binnenkort een onderling toernooi worden georganiseerd voor de spelers die de trainingen daar bezoeken.

Mydartstraining probeert de dartssport weer aantrekkelijk te maken voor iedere darter, en probeert dit door het aanbieden van verschillende klassen. Het unieke is dat darters nu het lidmaatschap kunnen afsluiten bij Mydartstraining, en dan zelf kunnen bepalen in welke klasse hij/zij hun geldtoernooien willen gooien. Door middel van het promotiesysteem zorgt Mydartstraining ervoor dat het niveau ten aller tijden dichtbij elkaar wordt gehouden. Momenteel biedt Mydartstraining geldtoernooien aan in de hoofdklasse ( €1250,- gegarandeerd per toernooi ) eerste klasse ( €500,- gegarandeerd per toernooi) tweede klasse ( €340,- per toernooi) derde klasse ( €200,- gegarandeerd per toernooi). Het lidmaatschapsjaar bij Mydartstraining loopt simpelweg van 1 januari t/m 31 december, en op het moment dat de speler het premiumlidmaatschap heeft afgesloten heeft deze het recht om mee te doen aan de geldtoernooien die worden aangeboden door Mydartstraining.

In de toekomst hoopt D'ltri Somai meer klassen te kunnen toevoegen zodat het niveau constant dichtbij elkaar blijft. Met het klassensysteem probeert hij een sfeer te creëren waarbij jij als careertournement player wel van jezelf moet blijven verlangen dat je van spelers kan winnen die misschien een paar stappen ( één of twee ) beter dan jouw zijn, maar hij zorgt er wel voor dat jij in ieder geval niet tegen spelers hoeft te spelen die zeven of acht stappen beter dan jou zijn.

Mocht je meer willen weten over de trainingen of over de toernooien van Mydartstraining, contact dartfreakz dan of ga simpelweg naar de website www.mydartstraining.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws