Eerste ronde TOP Players Competition is afgewerkt, afvallers bekend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Eerste ronde TOP Players Competition is afgewerkt, afvallers bekend

Eerste ronde TOP Players Competition is afgewerkt, afvallers bekend

De loting voor groepssamenstelling voor de tweede ronde heeft vanmiddag plaatsgevonden. De afgelopen 6 weken zijn alle 180 wedstrijden uit eerste ronde van de TOP Players Competition 2015 gespeeld en kunnen een aantal conclusies worden getrokken. Zo is natuurlijk bekend geworden welke spelers de eerste ronde niet hebben weten te overleven. Ondanks hun inspanning moeten Jan Reuvers, Niels Jansen, Gerard de Jong, Roy Brands, Wessel Driessen, Sjef Weber, Erik van Engeland en Ted Ebbers afscheid nemen en hopen op een uitnodiging voor volgend jaar.

Ook zijn er een aantal spelers die boven de rest uitsteken gezien hun behaalde resultaten. Zo wist Willem Mandigers al zijn 9 wedstrijden in de eerste ronde te winnen, direct gevolgd door Braulio Roncero en Davy van der Zande die beiden goed waren voor 8 overwinningen. Alle uitslagen, maximum scores en hoge finishes kunt u hier terug vinden.

Inmiddels is ook de loting voor de 2e ronde geweest en zijn de onderstaande groepen uit de koker gerold. Aanstaande donderdag 02 juli zullen de groepen C2 en D2 de spits afbijten op 09 juli gevolgd door groepen A2 en B2. Iedere groep zal 28 wedstrijden spelen verdeeld over 2 spelweken waarna de vakantietijd aanbreekt en iedereen drie weken kan uitrusten waarna de 24 overblijvers zullen gaan spelen in de derde ronde.

GROEP A2 GROEP B2 GROEP C2 GROEP D2
Ed vd Aa Braulio Roncero Roel Donkers Willem Mandigers
Patrick Morelissen Andries Sterk Davy vd Zande Michel vd Horst
Kevin Verbakel Barry Zander Rick Veugelers Hermie v Orsouw
Nico Thissen Mark Brouwers Jermaine Heijmans Bobby Biemans
Javanico Jansen Bjorn Brans Dennis Klamer Wouter Vaes
Ron Meulenkamp Mark v Haaren Johnny Vos Yoeri Duijster
Toon Greebe Anneke Kuijten Taco Boogaard Jeffrey Brands
John Sterk Ruud Tuijtelaars Wim Donkers Oswin Streden

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws