"Good Old" Bob Renard wint single toernooi bij De Valk in Dongen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

"Good Old" Bob Renard wint single toernooi bij De Valk in Dongen

"Good Old" Bob Renard wint single toernooi bij De Valk in Dongen

Zondag 25 januari j.l. vond er weer een toernooi plaats voor de open ranking in Café De Valk in Dongen. Er werd een single en koppel toernooi verspeeld. Het koppeltoernooi werd verdeeld in poules, het single toernooi werd gespeeld via knockouts. Beide toernooien hadden aansluitend een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Mark Bakx en Nico Steenbergen werden Bob Renard en Peter Driessens finalisten. Corné van Mastrigt en Roger Hellebrand versloegen in de andere halve finale respectievelijk Robin Huysmans en Dennis van Strien. In de finale ging de winst met 4-2 naar Corné en Roger.

De verliezersronde werd met 3-1 gewonnen door Tibor Pennings en Jeremy Evers. De hoogste uitworp ging naar Robin Huysmans met 146 punten. François Gruteke had uitworpen van 132 en 110, Mark Bakx 120, Dennis van Strien 116 en Roger Hellebrand 112.

Hierna gingen de singles van start. Bob Renard ging naar zijn 2e finale door winst op Willy van de Wiel. Koppelmaatje Peter Driessens deed hetzelfde door Corné van Mastrigt te verslaan in de andere halve finale. In de finale ging de winst met 5-3 naar Bob die sinds 2006 weer eens single toernooi won. Proficiat!

Peter Groeneveld won met 3-2 de finale in verliezersronde tegen Mark Cleysen. De hoogste uitworp ging bij de singles naar Bob Renard met 151 punten. Verder uitworpen voor Dave Rombouts 115, Roger Hellebrand 110 en Corné van Mastrigt 103.

In totaal werd er 27 keer 180 gegooid. Deze werden beloond met een gratis consumptie. Grootafnemer was weer Willy van de Wiel met 6 stuks. “The voice” Peter Groeneveld scoorde er 5, Roger Hellebrand 3. 2x 180 was er voor Bob Renard, Dave Rombouts en Peter Driessens. 1x 180 was er voor Corné van Mastrigt, Jeremy Evers, François Gruteke, Robin Huysmans, Mark Bakx, Ralph van der Linden en Hennie van Outheusden.

De uitslagen:

Winnaars single - Winnaars koppels
1. Bob Renard 1. Roger Hellebrand – Corné van Mastrigt
2. Peter Driessens 2. Bob Renard – Peter Driessens
3. Corné van Mastrigt 3.. Mark Bakx – Nico Steenbergen
Willy van de Wiel Robin Huysmans – Dennis van Strien
5. Dave Rombouts
Nico Steenbergen
Roger Hellebrand
Robin Huysmans

Verliezers single - Verliezers koppels
1. Peter Groeneveld 1. Tibor Pennings – Jeremy Evers
2. Mark Cleysen 2. Dennis Hendrickx – Peter Groeneveld
3. Dennis van Strien 3. Ad Timmermans – Martin Evertse
Hennie van Outheusden Mark Cleysen – Hennie van Outheusden

Het volgende toernooi vindt plaats op zondag 1 februari om 13:30 uur. Kijk ook op www.falkie.nl.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws