Gratis inschrijving voor NDB Team Cup seizoen '14-'15 is geopend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Gratis inschrijving voor NDB Team Cup seizoen '14-'15 is geopend

Gratis inschrijving voor NDB Team Cup seizoen '14-'15 is geopend

Het is vanaf nu mogelijk om jouw competitieteam in te schrijven voor de NDB Team Cup2014-2015. De Team Cup is het enige landelijke bekertoernooi waar teams vanuit alle lidorganisaties en alle divisies, gratis, aan deel kunnen nemen. Wacht dus niet langer, overleg met je teamgenoten, en doe mee!

De NDB Team Cup is een volledig aparte competitie in knock-out vorm (zonder verliezersronde) en kent drie verschillende categorieën:

- NDB Team Cup 'Gold': ere- en 1ste divisieteams
- NDB Team Cup 'Silver': 2de en 3de divisieteams
- NDB Team Cup 'Bronze': 4de en 5de divisieteams

Het speltype is vergelijkbaar met die van de regionale competities, er zullen per wedstrijd vier singlewedstrijden, vier koppelwedstrijden en een teamwedstrijd gespeeld worden. De teams strijden naast de landelijke titels ook om de zeer aantrekkelijke prijzenpot: 1ste plaats € 400, 2de plaats € 200, 3de plaats € 100 (x2), 5de plaats € 50,- (x 4) = € 1.000,- per categorie! Vorig jaar is de NDB Team Cup voor het eerst gelanceerd met maar liefst 71 teams, ongeveer 500 darters zijn in actie gekomen. Klik hier voor het verslag van de finales.

Opzet veranderd: gezamenlijke speeldagen
Waar er vorig jaar op vrijdagavonden werd gespeeld in de locaties van de deelnemende teams, heeft de NDB er na evaluatie met onder andere de teams zelf voor gekozen de opzet flink te veranderen. Vanaf nu komen de teams op vastgestelde data samen op één centrale locatie waar meerdere wedstrijden gespeeld zullen worden. De speeldata (allen in 2015) zijn vooralsnog 28 februari, 2 mei en 23 mei. Zodra het aantal teams na sluiting inschrijving bekend zijn zal ook de (indien mogelijk) geografische indeling gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan een eerste gezamenlijke speelronde voor de teams uit het noorden en een gezamenlijke speeldag voor de teams uit het zuiden. Uiteindelijk komen alle kwartfinalisten per categorie samen voor de gezamenlijke finaledag centraal in het land. Meer weten? Neem contact op met de NDB via 030-2081180 of of Klik hier voor de meest gestelde vragen.

De NDB Team Cup, spanning en vooral ook gezelligheid gegarandeerd en een leuke extra uitdaging voor jouw team! Je kunt jouw team inschrijven via http://teamcup.ndbdarts.nl/. Nogmaals, deelname is gratis. En dat niet alleen, schrijf je voor 1 november in en maak kans op een geweldige prijs. Inschrijving voor de NDB Team Cup is verlengd tot 31 december 2014.

Onder alle inschrijvingen voor 1 november verloot de NDB voor het volledige team ook nog eens gratis singlesinschrijvingen voor de Dutch Open Darts 2015! Wees er dus snel bij.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws