Groot internationaal The Hague Championship op 12 en 13 november Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Groot internationaal The Hague Championship op 12 en 13 november

Groot internationaal The Hague Championship op 12 en 13 november

Toernooidirecteur van The Hague Championship Lex Immers, die tevens profvoetballer is bij Cardiff City, heeft vorig jaar veel grote namen aan het toernooi weten te binden. Kim en Ronny Huybrechts uit België, Benito van der Pas en Jelle Klaasen, de grootste Nederlandse troeven, waren ook mooie aanwinsten voor het toernooi. En uit de Haagse regio kwamen bekende namen als Marcel Blik (hij komt altijd op met Oh Oh Den Haag), Dirk van Duijvenbode, Jeffrey de Zwaan en Mike Zuydwijk.

Dit was reden genoeg voor deze voetballer met Haagse roots om ook dit jaar weer de organisatie van het grote internationale toernooi The Hague Championship op zich te nemen. Dit jaar staat de Broodfabriek op 12 en 13 november volledig in het teken van darts. Voor dit jaar hebben onder andere de Belgen Kim Huybrechts en Sven Verdonck alweer hun toezegging gedaan. Daarnaast zal Jelle Klaasen ook weer van de partij zijn, net zoals Ron Meulenkamp, Vincent Kamphuis, Frans Harmsen. Ook Den Haag is weer goed vertegenwoordigd gezien de aanwezigheid van Jeffrey de Zwaan, Mike Zuydwijk, Ryan de Vreede en Marcel Blik.

De meest recente deelnemerslijst is te vinden op: www.thehaguechampionship.nl. Inschrijving kan tot 4 november via bovenstaande website. Het toernooi is geopend voor alle niveaus, dus wie een poging wil wagen is welkom.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws