Senders treedt af als bondscoach van de Nederlandse herenselectie Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Senders treedt af als bondscoach van de Nederlandse herenselectie

Senders treedt af als bondscoach van de Nederlandse herenselectie

Deze week heeft Hans Senders het bestuur en de Technische Staf laten weten af te treden als bondscoach heren. Door verandering in zijn persoonlijke omstandigheden blijft er voor Hans onvoldoende ruimte over voor passende invulling van zijn werkzaamheden als bondscoach heren.

Hans werd in november 2014 aangesteld als nieuwe bondscoach heren en beleefde samen met het Nederlandse team mooie momenten. Tijdens het EK in 2014 (Roemenië) was Hans reeds als interim-coach actief waar de heren een bronzen medaille behaalden in het teamtoernooi. Begin 2015 speelde het Nederlands team een geweldige Winmau Six Nations Cup waar de finale tegen Engeland werd gehaald. De Engelsen hadden een beslissende laatste leg nodig om de titel binnen te slepen. Tijdens het WK in 2015 (Turkije) werd goud gewonnen in het koppeltoernooi en in de afgelopen twee jaar werd zowel de Lorna Croft Cup als de onlangs gespeelde 4 Nations Tournament onder begeleiding van Hans gewonnen.

Hans Senders is een bekend gezicht binnen de dartssport. Het bestuur en de Technische Staf bedanken Hans voor zijn passie en betrokkenheid binnen onze sport en NDB als organisatie. Vanuit de liefde voor de sport zal Hans altijd betrokken blijven bij darts. De NDB wenst Hans al het goeds in de toekomst.

De NDB beraadt zich op dit moment over de toekomst rondom het bondscoachschap van de heren. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Bron: www.ndbdarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws