Hawaii Dart Weekend op 4 en 5 juli in Vlaardingen zal niet doorgaan Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Hawaii Dart Weekend op 4 en 5 juli in Vlaardingen zal niet doorgaan

Hawaii Dart Weekend op 4 en 5 juli in Vlaardingen zal niet doorgaan

Op 4 en 5 juli a.s. was het eerste Hawaii Dart Weekend gepland in Sportcentrum Vlaardingen. De organisatie laat nu weten dat dit dart toernooi helaas geen doorgang zal vinden. Maandenlang is er gewerkt aan dit toernooi om het de juiste uitstraling te geven, qua promotie maar ook aan de inrichting qua stijl en decoratie. Een speciale cocktailbar werd gebouwd, en allerlei decoratie voor zowel binnen als buiten is aangeschaft. Het moest echt een aparte sfeer oproepen, zodat men het gevoel had dat men op een echt Hawaii strand vertoefde onder de palmen en parasols van stro.

Toen dit toernooi werd aangekondigd was dit het enige toernooi dat weekend. Inmiddels zijn er een paar bijgekomen, waardoor de inschrijvingen onder de verwachtingen bleven.

Het was nochtans een prachtige kans voor de amateur darter om een weekend lang in poules te kunnen spelen. Helaas door een te weinig inschrijvingen zijn wij genoodzaakt om het toernooi niet door te laten gaan.

De organisatie betreurt ten zeerste deze beslissing, maar wil ook niet wachten tot op het laatste moment, om iedereen de kans te geven zich elders tijdig in te schrijven.

Reeds gedane inschrijvingen die ook al betaald hebben krijgen uiteraard hun geld terug op hun rekening.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws