Ron Meulenkamp wint het Hemeco Open 2014, de Vreede runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ron Meulenkamp wint het Hemeco Open 2014, de Vreede runner-up

Ron Meulenkamp wint het Hemeco Open 2014, de Vreede runner-up

Nadat het jeugdtoernooi en de koppels van het Hemeco Open zijn gespeeld stond vandaag het singletoernooi centraal. Ron Meulenkamp heeft het Hemeco Open 2014 op zijn naam geschreven na een 5-2 overwinning op Ryan de Vreede. Maar liefst 800 euro mocht Ron Meulenkamp bijschrijven op zijn rekening, als runner-up moest Ryan de Vreede genoegen nemen met 400 euro.

In de B-ronde was Arjan Nielen de beste. Hij rekende met 3-0 af met Niels Mauel. Nielen won eerder al van onder andere Michel de Cuijper, Roger Vogelzang, Damion Breukers en Angelo van der Ley.

Ron Meulenkamp wint het Hemeco Open 2014, de Vreede runner-up

De eerste halve finale was van een hoog niveau, van de Pas moest Ryan de Vreede voor laten gaan. Met 4-3 wist de Vreede een einde te maken aan het toernooi voor Benito van de Pas. Steve West was in de tweede halve finale niet opgewassen tegen Meulenkamp die in de kwartfinale tegen de Belg Martien Kersbeek 2-0 achterkwam.

Ryan de Vreede wist vorig jaar ook de finale te bereiken van het Hemeco Open. Toen was Christian Kist de winnaar. Dit jaar neemt de Vreede het op tegen Ron Meulenkamp. Onder leiding van Rotterdammer Ray Martin werd de finale in een best of 9 uitgevochten. De eerste twee legs gaan met de darts mee, de Vreede weet met een 104 finish te breaken voor 1-2.

Hij kan niet profiteren als Meulenkamp via dubbel 5 weer langszij komt. Met een 80 finish weet Meulenkamp zijn neus voor die van de Vreede te steken voor 3-2. Met de Vreede nog op 120 pakt Meulenkamp ook leg 6 voor 4-2 en ziet de Vreede voor het tweede jaar op rij de droom uiteen spatten. De Vreede krijgt nog een kans vanaf 76 om in de wedstrijd te blijven maar mist. Ron Meulenkamp weet via dubbel 5 het Hemeco Open 2014 op zijn naam te schrijven.

Mobiele gebruikers: Klik hier als de sheet niet goed te zien is.

[hb_tournament_result name="Hemeco Open 2014 singles"]

Verliezersronde:
[hb_tournament_result name="Hemeco Open 2014 singles B-ronde"]

[srizonfbalbum id=3]

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws