Henk Dozeman wint zomercompetitie Dissel Staphorst, Mijnheer 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Henk Dozeman wint zomercompetitie Dissel Staphorst, Mijnheer 2e

Henk Dozeman wint zomercompetitie Dissel Staphorst, Mijnheer 2e

Dinsdag 26 augustus was de afsluitende feestavond van de zomercompetitie Dissel Staphorst. Tien weken lang werd er gestreden om de punten en de geldprijzen. Tijdens de afsluitende avond werden mooie prijzen uitgereikt. Gemiddeld kwamen er ruim 36 darters per dinsdag naar de Dissel toe. Een geweldige opkomst dus. Na tien weken kwam plaatselijke favoriet Henk Dozeman als winnaar uit de bus. Hij won vijf van de tien avonden. De tweede plaats was voor Martijn Mijnheer uit Nieuwleusen die drie avonden wist te winnen en de derde plaats was voor Arjan Konterman uit Staphorst.

De zomercompetitie bij de Dissel is de laatste jaren een begrip geworden in de wijde regio. De combinatie van verschillende spelsystemen, een hoog niveau (18 x een 170 finish bijvoorbeeld) en een grote portie gezelligheid zorgen er voor dat veel mensen komen darten in Staphorst. Ondanks het hoge niveau komen er ook veel gezelligheidsdarters en ook die maken allemaal kans op prijzen. Elke week kunnen de darters bijvoorbeeld 9 pijlen gooien voor het 9-darter spel. Met deze score doen ze mee in een verloting waarbij mooie geldprijzen te winnen zijn. Ook de blind finish jackpot is al jaren een begrip en wordt al op veel plaatsen gekopieerd. Geweldig natuurlijk!

Mede namens Café de Dissel bedanken we iedereen voor zijn of haar deelname en tot volgend jaar!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws