Henk Verweij is op weg het duur record darts te verbreken Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Henk Verweij is op weg het duur record darts te verbreken

Henk Verweij is op weg het duur record darts te verbreken

In Den Bosch is Henk Verweij op vrijdag 29 oktober om 8 uur gestart met zijn Guiness World Records single duur records darts. Door de sportwethouder Huib van Olden werd de record poging geopend. Verweij lid van dartvereniging No-Score zal 61 uur aan de oche staan in de kantine van voetbal vereniging BVV te Den Bosch. Verweij: "we gingen uit van een 60 uur duur record maar zijn vergeten dat zondag de klok een uurtje terug gaat..." Door het 'wintertijd' weekend zal Henk Verweij op zondag avond 20.00 uur ipv 60 uur 61 uur mogen noteren.

Na een uur darten mag Verweij 15 minuten pauzeren, na iedere 6 uur geniet hij van 30 minuten pauze. Gedurende het weekend is er voldoende tijd om een pijltje tegen Henk te gooien. Mede leden van No-Score houden de oche bezet zodat er tegenstanders zijn op de rustigere momenten, naast tegenstanders zijn er ook schrijvers nodig en natuurlijk de mental coaches.

Verweij gooit zijn duur record op de nieuwe Winmau Blade 4 welke beschikbaar gesteld is door Tamara's Darts uit Oss. Ook is er 60 (61 uur...) live muziek verzorgt door www.masterfm.nl live te volgen op het internet.

Indien de speler niet start klik hier

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws