Huldiging Michael van Gerwen in PSV-stadion tijdens rust (incl. video) Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Huldiging Michael van Gerwen in PSV-stadion tijdens rust (incl. video)

Huldiging Michael van Gerwen in PSV-stadion tijdens rust (incl. video)

In Vlijmen heeft Michael van Gerwen al een huldiging gehad en de spelers van 'zijn' club PSV hadden een videoboodschap ingesproken aangezien ze op dat moment in Spanje zaten. Ze lieten weten dat ze Van Gerwen's verrichten op het PDC WK vol spanning hebben gevolgd en feliciteerden hem met zijn tweede wereldtitel. Van Gerwen die op zijn beurt PSV weer op de voet volgt was uiteraard zeer blij met deze verrassing, maar het zal er niet bij blijven.

Aanstaande zondag zal Michael van Gerwen nogmaals worden gehuldigd maar dan in het Philips Stadion. In de rust van het duel tussen PSV en Heerenveen zal Mighty Mike een ereronde lopen.

Van Gerwen en PSV zijn alle een langere tijd supporters van elkaar. Zo was PSV-doelman Jeroen Zoet bijvoorbeeld nog aanwezig in Ally Pally om het PDC WK live mee te maken.

Om 16:45 uur gaat de wedstrijd van start en de huldiging met de ereronde zal dus rond de klok van 17:30 uur plaatsvinden.

Update 19:00 uur: Vanmiddag heeft de huldiging plaatsgevonden en daar zijn onderstaande beelden van.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws