Inschrijven voor NDB Grand Slam of Darts Qualifier kan tot woensdag Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijven voor NDB Grand Slam of Darts Qualifier kan tot woensdag

Inschrijven voor NDB Grand Slam of Darts Qualifier kan tot woensdag

Je hebt nog tot en met a.s. woensdag 14 oktober om je in te schrijven voor de NDB Grand Slam of Darts Qualifier. Niet alleen maak je kans om live op Sky Sports een partij te spelen tegen Andy Fordham, Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld. Ook winnen de vier beste deelnemers toegang tot de VIP tijdens de Dutch Open Darts 2016 voor het gehele weekend.

Schrijf je dus snel in voor het kwalificatietoernooi dat op zondag 18 oktober in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven zal plaatsvinden.

Hoe kun je je inschrijven?
Inschrijven is mogelijk door hier te klikken en alle velden in te vullen en vervolgens direct te betalen via Ideal. U krijgt een bevestigingsmail na een succesvolle inschrijving.

Heb jij je al ingeschreven?
Indien je op deze lijst staat is je inschrijving goed ontvangen. Heb je je wel ingeschreven maar sta je niet op de lijst, neem dan contact op met de NDB via: [email protected]. Let op: deze lijst is bijgewerkt tot maandag 12 oktober 11.30 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws