Inschrijvingen Dartsfestival 2016 te Sevenum lopen goed, schrijf je snel in! Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijvingen Dartsfestival 2016 te Sevenum lopen goed, schrijf je snel in!

Inschrijvingen Dartsfestival 2016 te Sevenum lopen goed, schrijf je snel in!

Vorig jaar wisten Jermaine Wattimena en Aileen de Graaf de eerste editie van het dartsfestival in Sevenum te winnen. De inschrijvingen voor de 2016 editie lopen goed en de bungalows worden goed geboekt. Om teleurstelling te voorkomen moet je snel zijn nog een bungalow te bemachtigen.

Door het wegvallen van Sunparks Masters en op vraag van spelers die afreizen naar Tjechië zijn de single wedstrijden verplaatst naar de zondag. Op alle flyers die verspreid zijn staan de single wedstrijden nog gepland op zaterdag en de koppels op zondag. Dat wordt nu dus veranderd in zaterdag de koppels en zondag de single wedstrijden (ook G Darts single op zondag)

Het toernooi wordt nu voor de 2e keer georganiseerd (na het geweldig succes van de eerste editie) op het mooie vakantiepark “De Schatberg” in Sevenum (net onder de rook van Venlo).

Datum van dit gebeuren 18-19-20 november.

Het is een weekend vol met darts en entertainment, waarbij veel mag en weinig moet. De zaterdagavond is er weer de gezellige feestavond met live artiesten en op zondag sluiten we af met een darts afterparty

Overnachten kan op het park aan speciale prijzen in prachtige bungalows (zie de site). Reserveren van een bungalow kan niet via de website. Het park is namelijk dat weekend voorbehouden aan de darters.

Wilt u een bungalow boeken neem dan contact op met het park zelf en vraag naar Monique Peeters, zij zal u informeren wat nog beschikbaar is. Maar snel zijn is de boodschap, de keuze wordt beperkt door de grote vraag.

Voor meer inlichtingen over dit uniek Dart toernooi bezoek de website: www.dartsfestival.com
of stuur een mail naar de organisator: [email protected]

Wij en het hele team van de Schatberg hopen u te mogen begroeten dat weekend en Let’s Party.

Klik hier voor het artikel van vorig jaar. Tijdens de eerste editie hebben we ook video opnames gemaakt, klik hier voor de video.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws