Jermaine Wattimena deelt 5-0 knock-out uit aan Duijster op OSR 9 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jermaine Wattimena deelt 5-0 knock-out uit aan Duijster op OSR 9

Jermaine Wattimena deelt 5-0 knock-out uit aan Duijster op OSR 9

Opnieuw achttien deelnemers aan de oche tijdens de negende speeldag van de Oranjebar Super Ranking. Hierbij een aantal Belgische deelnemers waaronder de broertjes Snyder en wederom drie dames om maar aan te geven dat darts geen discriminatie kent.

Na de groepsfase mochten Andre Duijster, Randy Oosterbruggen, Jermaine Wattimena, Oswin Streden, Peter van den Broek, Yoeri Duijster, Levi Frauenfelder en Ruud Thijssen verder in het hoofdtoernooi terwijl de overige deelnemers, indien gewenst, verder konden strijden voor de troostprijs.

Nadat Levi, Andre, Peter en Randy waren afgevallen ging de strijd om de dagzege verder met een duel tussen Jermaine en Oswin (4-1) waarna Ruud en Yoeri elkaar troffen (2-4). Het resultaat was dus een finale tussen twee meervoudige winnaars van de dagzege wat een mooie wedstrijd beloofde te worden.

In de verliezersronde was de winst voor Freddy Snyders die met 4-2 te sterk was voor Mark Giepmans die alweer voor de zoveelste keer in de troostfinale stond en juist dan tegen een nederlaag opliep. Eerder wist Freddy met 3-0 te winnen van Vinnie Besselaar en was Mark te sterkvoor Brian Snyders waarmee een troostfinale tussen familieleden werd voorkomen.

Vervolgens kon de finale van het hoofdtoernooi beginnen tussen Yoeri Duijster die zo goed op dreef is op de diverse BDO toernooien en Jermaine Wattimena die steeds beter presteert op PDC evenementen. Helaas werden de verwachtingen niet waargemaakt. Soms zijn er van die dagen dat het ineens niet meer lukt en dat overkwam Yoeri deze avond waardoor Jermaine niet eens tot het uiterste hoefde te gaan. Met degelijk spel wist Jermaine uit te lopen naar 5-0 wat wel een geflatteerde eindstand was maar die toch de boeken ingaat en goed was voor de dagzege.

Uitslag kwalificatie dag 9; 1. Jermaine Wattimena 2. Yoeri Duijster 3. Ruud Thijssen en Oswin Streden.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 10 van de Oranjebar Super Ranking 22 wordt gespeeld op dinsdag 16 mei 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws