Wattimena heerst tijdens speeldag 7 Oranjebar Super Ranking Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wattimena heerst tijdens speeldag 7 Oranjebar Super Ranking

Wattimena heerst tijdens speeldag 7 Oranjebar Super Ranking

Speeldag 7 van de 24e editie van de Oranjebar Super Ranking bracht alles wat zowel de deelnemer als het aanwezige publiek zich kon wensen; spanning, sensatie, drama en euforie. Het resultaat was dat deze avond drie winnaars kende en een flink aantal tevreden dartliefhebbers.

De acht smaakmakers die de kwartfinale wisten te bereiken waren:Peter van den Broek, Lincy Gloudemans. Levi Frauenfelder, Davy van der Zande, Jermaine Wattimena, Wesley de Laat, Erik van Engeland en
Emrah Verspaget.

Via de onderstaande resultaten:
Lincy Gloudemans vs Emrah Verspaget 4-2
Jermaine Wattimena vs Erik van Engeland 4-0
Levi Frauenfelder vs Davy van der Zande 4-3
Peter van den Broek vs Wesley de Laat 3-4
kon worden overgegaan naar de halve finales;
Lincy Gloudemans vs Jermaine Wattimena 0-4
Levi Frauenfelder vs Wesley de Laat 4-0
zodat de finalisten bekend waren.

In de verliezersronde waren het Roland Stokmans, Annemarie Linders, Marisja Pos en Oswin Streden die de halve finales wisten te bereiken. Na de wedstrijden Roland vs Oswin (1-3) en Marisja vs Annemarie (3-1) bleek Oswin Streden in de troostfinale niet geheel onverwacht met 4-0 veel te sterk voor debutante Marisja Pos.

Aansluitend werd aan de finale tussen Jermaine en Levi begonnen. Het werd een demonstratie van machtsvertoon door de inmiddels ervaren PDC speler Jermaine die het aanstormende talent Levi een pijnlijke maar goede les leerde. De 5-0 einduitslag bevestigde het beeld van de wedstrijd alhoewel Levi zichzelf toch enkele kansen op een en misschien wel twee legs wist te creëren maar deze niet wist te verzilveren. Jermaine kon er niet ommalen, hij pakt weer 40 punten en heeft weer zicht op de bovenste plaats in de tussenstand.

De derde winnaar(es) van de avond was Lincy Gloudemans. Zij wist 120 uit te gooien en dat was de winnende finish voor de Mysterie Box. Lincy kon dus met een gevulde beurs huiswaarts keren.

Uitslag kwalificatie dag 7; 1. Jermaine Wattimena 2. Levi Frauenfelder 3. Lincy Gloudemans en Wesley de Laat.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Dinsdag 31 oktober 2017 wordt de kwalificatiedag 8 van de Oranjebar Super Ranking 24 gespeeld. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws