Wattimena lost Yoeri Duijster af als winnaar van OSR-dagzege Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Wattimena lost Yoeri Duijster af als winnaar van OSR-dagzege

Wattimena lost Yoeri Duijster af als winnaar van OSR-dagzege

De zesde speeldag van de OSR 23 moest het doen met een kleine twintig deelnemers. De acht kwartfinalisten waren deze week John de Wit, Jeffrey Brands, Jermaine Wattimena, Tharsissia Werinussa, Ruud Tijssen, Bobby Biemans, Oswin Streden en Wesley Smits.

Jeffrey, Jermaine, Oswin en John wisten tot de halve finales door te dringen waar John vervolgens Jermaine trof en met 4-2van de oche werd gestuurd. De tweede halve finale bracht Jeffrey tegenover Oswin en die partij eindigde in een nipt 3-4 overwinning in het voordeel van Oswin.

In het veriezerstoernooi waren het Tom Mulder, Ruud Tuijtelaars, Paul Hendrix en Leander Meijers die tot de halve finales wisten te komen. Hierin rekende Paul via een 0-3 zege af met Tom en was Ruud met 3-2 te sterk voor Leander. De aansluitend gespeelde finale om de troostprijs werd met 4-3 in het voordeel van Ruud beslist.

De winst in de grote finale ging deze week naar Jermaine die Oswin twee legs moest laten maar geen enkel moment in de problemen kwam. Dankzij de 5-2 uitslag gingen de maximale punten deze week weer naar Jermaine die hiermee zijn koppositie in het tussenklassement verstevigd en iets uitloopt op de nummer twee, Oswin Streden.

Uitslag kwalificatie dag 6: 1. Jermaine Wattimena 2. Oswin Streden 3. Jeffrey Brands en John de Wit.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 7 van de Oranjebar Super Ranking 23 wordt gespeeld op dinsdag 25 juli 2017. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws