Jermaine Wattimena wint Open San Remo, Nieuwenhuis runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jermaine Wattimena wint Open San Remo, Nieuwenhuis runner-up

Jermaine Wattimena wint Open San Remo, Nieuwenhuis runner-up

Zondag 26 oktober was het tijd voor het Open San Remo 2014 in café De Vrijbuiter te Apeldoorn. Met een opkomst van 32 spelers, waaronder vele toppers, konden we spreken van een mooi deelnemersveld. Er was zelfs internationaal bezoek in de persoon van Robert Wagner, die de avond ervoor nog het koppeltoernooi wist te winnen met Jeffrey Vink in de Vrijbuiter.

Zoals gewoonlijk begonnen we in poules, en mede door een paar zeer sterk bezette poules gingen er toch een paar zeer goede darters richting de verliezersronde. Na de poules was er weer een heerlijk buffet, verzorgd door Tokan Ata, en er was pizza, verzorgd door de naamgever aan dit toernooi, San Remo te Apeldoorn. Met goed gevulde buikjes konden we gaan beginnen aan de knock out.

In de verliezersronde ging de finale tussen Marcel Beernink en Nick Stoekenbroek. In een vrij eenzijdige partij wist Nick deze met 4-0 te winnen. Nick kwam in de verliezersronde terecht door in een zeer sterke poule met Jermaine Wattimena en Christian Kist te zitten. In de winnaarsronde ging de finale tussen Leroy Nieuwenhuis en Jermaine Wattimena. In een zeer spannende finale wist Jermaine deze uiteindelijk met 6-4 naar zich toe te trekken.

Er werd maar liefst 42 keer de maximale score van 180 gegooid en er vielen 14 100+ finishes te noteren waarvan Leroy Nieuwenhuis er met 156 (2x) de hoogste had.

Dan wil team De Vrijbuiter een ieder weer bedanken voor de gezelligheid en sportiviteit en we zien u graag terug op 1 van onze volgende toernooien, houd hiervoor onze facebook-pagina en website in de gaten, of check de toernooiagenda hier op Dartfreakz.nl.

Verliezersronde:

Nico van Os - Marcel Beernink 1-3

Kevin Gort - Peter Knol 3-0

Dennis Rosenbrand - Rene Hoegen 0-3

Hans Stoekenbroek - Nick Stoekenbroek 1-3

Marcel Beernink - Kevin Gort 4-1

Rene Hoegen - Nick Stoekenbroek 1-4

Marcel Beernink - Nick Stoekenbroek 0-4

Winnaarsronde:

Jermaine Wattimena - Roy Leenders 4-3

Ron Meulenkamp - Roberto di Natale 1-4

Robert Wagner - Leroy Nieuwenhuis 1-4

Frank Schasfoort - Christian Kist 2-4

Jermaine Wattimena - Roberto di Natale 5-1

Leroy Nieuwenhuis - Christian Kist 5-2

Jermaine Wattimena - Leroy Nieuwenhuis 6-4

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws