Jobzz Darts Toernooi in Nieuwegein is terug op zaterdag 22 oktober Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jobzz Darts Toernooi in Nieuwegein is terug op zaterdag 22 oktober

Jobzz Darts Toernooi in Nieuwegein is terug op zaterdag 22 oktober

Op zaterdag 22 oktober zal alweer de 7de editie van Jobzz Darts Toernooi plaatsvinden in café Jobzz / Gold’s Gym, het grootste open dartstoernooi in Nieuwegein. Iedereen is welkom bij dit gezellige evenement, voor deelname hoef je niet heel goed te kunnen darten of lid te zijn. Alle deelnemers spelen namelijk sowieso twee wedstrijden en het draait voornamelijk om de gezelligheid. De beste darters strijden uiteindelijk om een totale prijzenpot van ruim 1.000,- (!) euro!

Het belooft nu al, net als in voorgaande jaren, een hele gezellige dag te worden waarbij iedereen gedurende de dag de mogelijkheid krijgt een leg te spelen tegen dartsheld Co Stompé of de zeer talentvolle en huidig Europees- en Winmau World Masters kampioen Justin van Tergouw. Deze topspelers sluiten de dag af door vlak voor de finale een ‘head to head’ tegen elkaar te spelen onder het toeziend oog van professioneel BDO/NDB mastercaller Marco Meijer. Naast de sportzaal, waar 16 wedstrijdbanen opgesteld zullen staan, kan iedereen zich in Café Jobzz prima vermaken aan de gezellige bar waar iedereen kan genieten van een drankje en/of hapje. Ook zal de hele dag muziek gedraaid worden en vinden er acties plaats waarvan de opbrengsten ten goede komen aan KiKa.

Zoals gebruikelijk wordt er gespeeld in knock-out systeem met een winnaars- en verliezersronde. Alleen bij minder dan 64 deelnemers zal er eerst in poules gespeeld worden, dit is echter nog nooit gebeurd. Bij de winnaarsronde zijn er geldprijzen vanaf de kwartfinales en bij de verliezersronde vanaf de halve finales. Ook is er een aparte prijs voor de beste dame. De kampioen van de winnaarsronde gaat uiteindelijk naar huis met € 300,-!

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50, incl. één consumptie. Voorinschrijven is t/m vrijdag 21 oktober mogelijk door een e-mail met je naam te sturen naar [email protected]. Op de dag zelf inschrijven kan uiteraard ook (tot 12.30 uur). Let wel, er kunnen maximaal 128 mensen mee doen.

De zaal gaat open om 11.00 uur, de eerste wedstrijden beginnen om 13.00 uur. We verwachten tussen 18.00 uur en 20.00 uur, op het podium, de finales te spelen.

Het adres: Café Jobzz, Hildo Kropstraat 37, 3431 CC Nieuwegein.
Meer informatie: www.jobzz.nl | [email protected]

Tot zaterdag 22 oktober in Nieuwegein!
Organisatie Jobzz Darts Toernooi 2016

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws