Jos Solleveld en Mitchell von Schukkmann winnen Herberg moneydarts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jos Solleveld en Mitchell von Schukkmann winnen Herberg moneydarts

Jos Solleveld en Mitchell von Schukkmann winnen Herberg moneydarts

Door omstandigheden een iets wat verlaat verslag, daarom hebben we er voor gekozen om een dubbel verslag te maken. Woensdag16 juli was een vrij rustige avond met maar 16 deelnemers die de strijd aanging om de €100,-. In de finale verliezersronde waren het teamgenoten Marco Mason en Patrick Lips die het tegen elkaar mochten opnemen. Patrick bleek het beste van het spel te hebben en besloot deze finale met een 4-0 overwinning en schreef zodoende de verliezersronde op zijn naam.

In de finale van de winnaarsronde stonden Remco Schilperoord en Jos Solleveld tegenover elkaar. Remco won hiervoor van Freddy de Geus (4-1) en Jermaine Krijger (4-2), terwijl Jos Patrick van den Boogaard verschalkte met 4-1 en ook Mitchell von Schukkmann met een 4-0 overwinning het nakijken gaf. In de finale ging het in het begin nog gelijk op, maar het was duidelijk zichtbaar dat de scores van Remco langzaamaan aan het haperen waren. Jos zette nog een tandje bij, gooide 2 belangrijke 100+ finishes uit en besloot de finale met een 5-2 overwinning.

Ondanks de 2e plaats voor Remco, schreef hij wel met 7 stuks aan 180’ers de meeste 180’ers op zijn naam van die avond. Dan door naar zaterdagavond 26 juli. Helaas ook weer een tegenvallend deelnemersaantal van 18, maar desondanks was het niveau zeker weer niet slecht. In de finale van de verliezersronde waren het Roy Moerenhout en Jordy Kaptein die de strijd aangingen. Roy nam een riante voorsprong van 4-0, maar zag Jordy toch nog terugkomen tot 4-2. Roy was weer bij de les en maakte de 5-2 en schreef de verliezersronde op zijn naam.

In de finale van de winnaarsronde waren het Mitchell von Schukkmann en Patrick van den Boogaard die het tegen elkaar mochten opnemen. Mitchell versloeg hiervoor Jos Solleveld (3-0), Remco Schilperoord (4-1) en Justin Schilperoord (5-1), terwijl Patrick eerst kon genieten van een bye en vervolgens korte mette maakte met Tommy Bouma (4-0) en Raymond v/d Hoeven (5-0). De finale bleek uiteindelijk zeer eentonig, Mitchell ging verder waar die gebleven was en Patrick kon zijn goede gevoel van de vorige partijen niet meenemen naar de finale wat resulteerde in een klinkende 6-0 overwinning voor Mitchell von Schukkmann.

Patrick van den Boogaard gooide met 3 stuks de meeste 180’ers en de hoogste finish kwam uit handen van Jos Solleveld, namelijk een mooie 161.

Dinsdag 29 juli weer het volgende Moneydarts Toernooi in Café de Herberg!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws