Katsalon Klein Geluk sponsort wedstrijdbaan DraaijerDarts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Katsalon Klein Geluk sponsort wedstrijdbaan DraaijerDarts

Katsalon Klein Geluk sponsort wedstrijdbaan DraaijerDarts

Afgelopen donderdag zijn Katsalon Klein Geluk uit Schijndel en DraaijerDarts overeengekomen dat er voor het komende jaar 1 baan door Klein Geluk gesponsord wordt. Hierdoor zal het logo van Klein Geluk nu ook zichtbaar zijn op 1 van de mobiele wedstrijdbanen.

Voor diegene die geen beeld hebben bij een Katsalon een kleine toelichting. Klein Geluk zorgt voor de uiterlijke verzorging van allerlei katten. Denk hierbij aan een periodieke trimbeurt voor uw huisdier. Of hulp bij probleemgevallen, zoals overmatige klitten of vachtproblemen. Naast de behandelingen voorziet Klein Geluk u ook van de nodige tips en trucs om zelf uw kat nog beter te kunnen verzorgen.

DraaijerDarts is dan ook erg trots om dit bedrijf tot de sponsoren te mogen toe voegen. “Een klein bedrijf, waar kwaliteit en zorg de belangrijkste zaken zijn. Zelf heb ik 3 katten, welke ik met alle plezier toevertrouw aan de zorg van Katsalon Klein Geluk!”

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws