Kevin Lens wint in Dongen, Schoremans/Vermeulen koppelwinnaars Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Kevin Lens wint in Dongen, Schoremans/Vermeulen koppelwinnaars

Kevin Lens wint in Dongen, Schoremans/Vermeulen koppelwinnaars

Zondag 18 maart werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk in Dongen. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o.. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Rowdy Schoremans en Wilco Vermeulen werden finalisten door winst op Tim Kaijser en Wesley Bour. In de andere halve finale wonnen Eddy Rayer en Ralph Wetzels van Nico Steenbergen en Mark Bakx. Met 4-2 ging de winst naar Rowdy en Wilco in de finale.

Alfred Schrieks en Pim van Bijnen wonnen de finale in de verliezersronde met 3-2 van Sandra van Halderen en Danielle IJpelaar.

De hoogste uitworp ging naar Theo Lambregts met 164. Verder de volgende uitworpen: Sandra van Halderen 132, Freddy Claessens 130, Daan Bastiaansen 128 en Kevin Lens en Joost van Bastelaere 121.

Hierna gingen de singles van start. Wilco Vermeulen ging naar zijn 2e finale door winst op Caroline Timmermans, Alfred Schrieks, Daan Bastiaansen en Rowdy Schoremans. Kevin Lens werd finalist door zeges op Ad Timmermans, Mark Bakx, Ralph Wetzels, Freddy Claessens en Wesley Bour. In een spannende finale ging de winst met 5-4 naar Kevin, die hiermee Wilco van de dubbel af hield.

Nico Steenbergen won met 3-2 in de finale van de verliezersronde van Mark Bakx.

De hoogste uitworp ging naar Corné van Mastrigt met 138. Tijmen Groen gooide 134 uit en Dirk Beni 133. Tim Kaijser had een 129 en een 117 uitworp. Sandra van Halderen deed dat vanaf 120.

In totaal werd er 53 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie. Kevin Lens was hierin ook de beste met 16 stuks. 7x 180 was er voor Wilco Vermeulen. Mark Bakx scoorde er 4. 3x 180 voor Corné van Mastrigt en Rowdy Schoremans. 2x 180 was er voor Brian Raman, Ralph van der Linden, Ralph Wetzels, Dirk Beni, Pim van Bijnen, Sandra van Halderen en Wesley Bour. 1x 180 voor Daan Bastiaansen, Ad Timmermans, Lorenzo Doeze, Freddy Claessens, Danielle IJpelaar en Theo Lambregts.

WINNAARS SINGLE -

1. Kevin Lens

2. Wilco Vermeulen

3. Rowdy Schoremans

Wesley Bour

5. Corné van Mastrigt

Freddy Claessens

Pim van Bijnen

Daan Bastiaansen

WINNAARS KOPPELS –

1. Wilco Vermeulen – Rowdy Schoremans

2. Ralph Wetzels – Eddy Rayer

3. Tim Kaijser – Wesley Bour

Mark Bakx – Nico Steenbergen

5. Jurgen Evers – Rob de Waal

Joost van Bastelaere – Corné van Mastrigt

Theo Lambregts – David Luijten

Brian Raman – Jill Desmedt

VERLIEZERS SINGLE

1. Nico Steenbergen

2. Wesley Bour

3. Tim Kaijser

Ralph van der Linden

VERLIEZERS KOPPELS -

1. Pim van Bijnen – Alfred Schrieks

2. Sandra van Halderen – Danielle IJpelaar

3. Roy Netten – Dennis Hendrickx

Lorenzo Doeze – Giovanni Doeze

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws