KiKa-veiling Dartfreakz, DartsForever en DartsWarehouse: 1.500 euro Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

KiKa-veiling Dartfreakz, DartsForever en DartsWarehouse: 1.500 euro

KiKa-veiling Dartfreakz, DartsForever en DartsWarehouse: 1.500 euro

KiKa-veiling Dartfreakz, DartsForever en DartsWarehouse goed voor 1.500 euro

Dartfreakz.nl, DartsForever en DartsWarehouse hadden dit jaar wederom een samenwerking opgezet om een veiling te organiseren tijdens het PDC WK. De opbrengst hiervan wordt, evenals zoals voorgaande jaren, weer volledig overgemaakt aan KiKa.

Het betreft dit jaar de derde editie van deze veiling. De eerste editie was goed voor 1.000 euro opbrengst en vorig jaar kwamen we uit op een eindbedrag van 1.250 euro.

Uiteraard was het doel om hier dit jaar weer overheen te gaan en we kunnen melden dat dit is gelukt. Dit jaar zal er een bedrag van 1.500 euro overgemaakt worden aan KiKa.

Namens Dartfreakz.nl willen we onze dank uitspreken aan DartsForever en aan DartsWarehouse en uiteraard alle bezoekers en dartsliefhebbers die een bod hebben uitgebracht.

Op de foto, die we toegezonden hebben gekregen, is de winnaar van de RTL 7 dartsblouse te zien met vele handtekeningen van topspelers. Zoals te zien is het shirt netjes in een frame geplaatst en hangt deze nu vol trots op een mooie plek.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws