Kim Huybrechts pakt titel in Dongen en gooit 26.500e 180-er Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Kim Huybrechts pakt titel in Dongen en gooit 26.500e 180-er

Kim Huybrechts pakt titel in Dongen en gooit 26.500e 180-er

Zondag 22 april werd er weer toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het single toernooi werd verspeeld volgens het k.o. systeem, de koppels in poules, beide toernooien h adden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Mark Bakx en Nico Steenbergen werden Ma rio Robbe en Alex Michielsen finalisten. In de andere halve finale wo nnen Dana Verhaegen en Kim Huybrechts van Pedro Klijn en Patrick Paerels. In de finale wonnen Mario en Alex met 4-2, proficiat.

Stephan en Patrick van Gelder wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van William Leijten en Peter Dekkers. De hoogste uitworp ging naar Kim Huybrechts met 127, Kim gooide ook nog 122 uit. Ad Timmermans h ad een 105 finish.

Hierna gingen de singles van start. Mario Robbe ging naar zijn 2e finale door winst op Carlo van Cleef. Ook voor Kim Huybrechts een 2e finale door winst op Corné van Mastrigt. In een prima finale was Kim met 5-3 de sterkste en schreef het single toer nooi op zijn naam en hield Mario af van de dubbel, proficiat.

Rob Jansma speelde de finale in de verliezersronde tegen Mark Bakx en won met 3-1. De hoogste uitworp werd een prooi voor Rob de Waal met 116, Kim Huybrechts gooide 110 uit. In totaal werd er 46 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie.

Ook hierin was Kim Huybrechts de beste met 16 stuks, waaronder de 26.300e 180 in de valk, goed voor een extra prijs van 25 euro.

Mario Robbe had er 8 stuks. 6x 180 voor Carlo van Cleef. 3x 180 hadden Corné van Mastrigt en Patrick van Gelder. 2x 180 was er voor Mark Bakx. 1x 180 voor Marly van den Heuvel, Pedro Klijn, Dennis Hendrickx, Stephan D’aes, William Leijten, Bart van Gorkum, Dana Verhaegen en Nico Steenbergen.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -

1. Kim Huybrechts

2. Mario Robbe

3. Carlo van Cleef

Corné van Mastrigt

5. S tephan D´aes

William Leijten

Nico Steenbergen

Dana Verhaegen

WINNAARS KOPPELS

1. Alex Michielsen – Mario R obbe

2. Dana Verhaegen – Kim Huybrechts

3. Pedro Klijn &n dash; Patrick Paerels

Mark Bakx – Nico Steenbergen

5. Car lo van Cleef – Rob Jansma

Ad Timmermans - Dennis Hendrickx

VERLIEZERS SINGLE

1. Rob Jansma

2. Mark Bakx

3. Alex Mi chielsen

Corné van Leent

VERLIEZERS KOPPELS

1. Patrick van Gelder – Stephan D’aes

2. William Leijten – Peter Dekkers

3. Corne van Leent – Bart van Go rkum

Erik van Manen – Elmer de Brasser

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws