Komende zaterdag het DVO Jubileumtoernooi in Aparthotel Delden Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Komende zaterdag het DVO Jubileumtoernooi in Aparthotel Delden

Komende zaterdag het DVO Jubileumtoernooi in Aparthotel Delden

Zaterdag 28 November staat het Jubileumtoernooi van de DVO op het programma in Aparthotel Delden. Dit seizoen is de DVO 25 jaar aangesloten bij de NDB en de afgelopen jaren heeft de DVO wat reserves opgebouwd om daar op een leuke manier stil bij te staan.

Omdat de DVO ook dit seizoen weer een NDB-ranking op zich neemt en Aparthotel Delden bereid is de zaal ter beschikking te stellen op 28 en 29 November, is besloten er een dartsweekend van te maken. Daarom zal de grote hal van Aparthotel Delden zaterdagochtend 28 November omgebouwd worden tot een dartstempel met 80 dartbanen waar zaterdag de jubileumtoernooien gespeeld kunnen worden en zondag de NDB-ranking gehouden kan gaan worden.

Om het geheel mooi aan te kleden zal Datadart weer aanwezig zijn met hun dartsstand en ook Trendy Fun Wear zal beide dagen aanwezig zijn. In een in het oog springende stand spuit Frans Adams live met de hand kunstzinnige en kleurrijke creaties op shirts, sweaters en vesten. De bezoeker kan ter plekke een keuze maken uit honderden verschillende motieven. Daarna laat de kunstenaar op zijn geheel eigen wijze en in korte tijd prachtige textielkunstwerkjes ontstaan voor de ogen van en geheel naar de wensen van de klant. En …. wat Frans maakt is altijd weer nét iets anders en daarmee dus uniek.

Om het geheel nog meer uitstraling te geven zullen beide dagen alle finales gecalled worden door Marco Meijer, bekend van de vele wedstrijden die hij al gecalled heeft op het Lakeside podium.

Ook Aparthotel Delden denkt mee en biedt haar kamers tegen gereduceerde prijzen aan en op het moment zijn er al veel dartsliefhebbers die een kamer geboekt hebben. Een 6 persoonskamer inclusief ontbijt kost maar €180,-. Gegevens van het hotel staan op www.aparthoteldelden.nl en mocht je de zaterdagnacht boeken, meld dan dat je voor het darten komt.

Het DVO jubileumtoernooi op zaterdag 28 November is een OPEN toernooi! Het is niet alleen voor leden van de DVO, maar alle darters in Nederland mogen hier aan meedoen. Er zijn mooie prijzen te winnen in alle categorieën. De 1e prijs bij de heren zal €1000,- zijn. De 1e prijs bij de dames zal €500,- zijn en in alle 3 de categorieën bij de jeugd zal de 1e prijs €100,- zijn. In totaal zal er meer dan €6500,- aan prijzengeld verdeeld worden.

Op zaterdag zal de zaal om 11.00 uur open gaan waarna de jeugd zich kan inschrijven tot 12:45. De jeugd zal dan om 13:00 uur beginnen met het toernooi. De senioren kunnen zich ‘s avonds tot 19.45 uur inschrijven waarna er om 20.00 uur begonnen zal worden met het toernooi. Hierbij is rekening gehouden met Superleague-spelers en Laco-spelers. De aspiranten, meisjes en junioren kunnen zich gratis inschrijven. Bij de dames en heren is de inschrijving 10 euro per persoon.
Voorinschrijving hoeft niet maar is wel wenselijk en kan door het volgen van de volgende link: http://www.mijndartfreakz.eu/dvo-jubileumtoernooien-op-zaterdag-28-november/
of stuur een mail naar [email protected] Vermeld bij het sturen van een mail wel duidelijk om welke categorie de inschrijving gaat.

Wij hopen dat u allen komt om er een onvergetelijk weekend van te maken.

Namens de organisatie van het jubileumweekend,
Dick Bontekoe en Ingko Mulders

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws