Laatste kwalificatiedag Oranjebar SR#23 gewonnen door Wattimena Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Laatste kwalificatiedag Oranjebar SR#23 gewonnen door Wattimena

Laatste kwalificatiedag Oranjebar SR#23 gewonnen door Wattimena

Laatste kwalificatiedag Oranjebar Super Ranking #23 gewonnen door Jermaine Wattimena. Deelnemers voor finaledag bekend; 2 dames, 12 heren en 2 jeugdspelers gaan voor de prijzen. De twaalfde en laatste speeldag van Oranjebar Super Ranking 23 was de laatste kans voor de deelnemers van de afgelopen periode om hun kwalificatie voor de finaledag veilig te stellen.

Uit de groepsfase bleven Levi Frauenfelder, Oswin Streden, Davy van der Zande, Peter van den Broek, Lincy Gloudemans, Yoeri Duijster, Jermaine Wattimena en Leon Kellenaar over voor het spelen van de kwartfinales. Hierin bleven Davy, Yoeri, Oswin en Jermaine over omdoor te gaan voorde laatste dagzege. In de halve finale rekende Jermaine vervolgens af met Yoeri (4-2) en was Davy te sterk voor Oswin (1-4).

In afwachting van de finale werd intussen de finale om de troostprijs gespeeld. Andre Duijster nam het hierin op tegen Emrah en het was Emrah die aan het langste eind trok want hij wist als eerste de beslissende dubbel te raken voor de 3-2 zege waarna hij de troostprijs in ontvangst kon nemen.

De wedstrijd om de dagzege was spannender dan de uitslag doet vermoeden. In een mooie wedstrijd tussen twee ervaren spelers bleek Jermaine toch net iets beter met een 5-2 uitslag in zijn voordeel. De dagzege van Jermaine was niet genoeg om als eerste om de rankinglijst te eindigen. Die plaats ging naar Oswin die hiermee, evenals Jermaine (2e) en Davy (3e) alvast een mooie geldprijs verdiende.

Na de prijsuitreiking kon ook de lijst met voor de finale gekwalificeerde spelers en reserves die minimaal vier keer hebben deelgenomen worden opgemaakt. De volgende spelers zijn op dinsdag 05 september aanstaande uitgenodigd;

 

Oswin Streden

 

Hermie van Orsouw

 
 

Jermaine Wattimena

 

Wesley Smits

 
 

Davy van der Zande

 

Leon Kellenaar

 
 

Yoeri Duijster

 

Ruud Tijssen

 
 

Jeffrey Brands

 

Gian van Veen

 
 

Erik van Engeland

 

Tharsissia Werinussa

 
 

Levi Frauenfelder

 

Paul Hendrix

 
 

Lincy Gloudemans

 

Antoine Kanters

 
         
 

Reserves

     
 

Andre Steenbakkers

     
 

Mark Giepmans

     

Uitslag kwalificatie dag 12; 1. Jermaine Wattimena 2. Davy van der Zande 3. Yoeri Duijster en Oswin Streden.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Dinsdag 05 september 2017 wordt de finaledag van de Oranjebar Super Ranking 22 gespeeld. Tevens is er een extra toernooi voor de niet gekwalificeerde aanwezigen. Aanvang van beide toernooien is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws