Ranking 8 gewonnen door Olde Kalter, De Graaf, Kuipers en Vd Rassel Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ranking 8 gewonnen door Olde Kalter, De Graaf, Kuipers en Vd Rassel

Ranking 8 gewonnen door Olde Kalter, De Graaf, Kuipers en Vd Rassel

Zondag was het tijd voor de laatste toernooi (8ste) van het NDB Rankingcircuit 2016-2017. In Sportcentrum Hoenderdaal in Driebergen-Rijsenburg was de DBMN gastheer van het Open Midden Nederland wat in samenwerking met de NDB georganiseerd is.

Met 64 heren A, 81 heren B en 45 dames gaat de laatste ranking van het seizoen traditioneel de boeken in als de ranking met het minst aantal deelnemers. In Leeuwarden ging het seizoen van start met 187 A, 185 B en 72 dames dit record is bij de heren niet meer verbroken. Ranking 3 het open stedendriehoek gaat de boeken in met het meeste aantal dames, er verschenen in Deventer 73 dames.

Bij de heren B verschenen Kevin Kuipers en Gillian Koehoorn aan de oche, Kuipers won met 4-1. In het dames toernooi stonden Aileen de Graaf en Sharon Boxem-Prins oog in oog. Aileen de Graaf was vandaag niet te stoppen en won met 4-0 en 93.95 gemiddeld van the Racing angel.

Ranking 8 gewonnen door Olde Kalter, De Graaf, Kuipers en Vd Rassel

Bij de heren A Dennie Olde Kalter en Willem Mandigers in de finale, Olde Kalter won de eerste set met 3-0 waarna de Brabander Mandigers de tweede set naar zich toe wist te trekken met 3-1. In de beslissende set kwamen beide mannen tot 2-2. Dennie Olde Kalter wist de winnen de dubbel te gooien en de laatste ranking te winnen.

In het mindervalide toernooi wist Arie van de Rassel zijn vijfde titel te pakken, Anton van Hemert was met 2-3 runner-up.

Uitslagen:
Heren A
Heren B
Dames
Mindervaliden

Winnaars van de voorgaande 7 rankings:

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws