LaCo DBMN spelen een succesvol mixkoppel toernooi met G-darters Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

LaCo DBMN spelen een succesvol mixkoppel toernooi met G-darters

LaCo DBMN spelen een succesvol mixkoppel toernooi met G-darters

Aileen de Graaf, Anneloes Menger, Christel Keijzer, Jacky Goes, Dianaven Houten, Rene van Stipriaan, Cynthia Hilster en Stephennie van Hierden van het LaCo team DBMN kwamen in hun thuislocatie Dartvereniging Double Bull in actie tegen en met Harry, Martijn, Peter, Cees, Wilco, Arie, Paul, Fuat en Chanine.

De avond werd begonnen met de volgende formaties: Harry met Anneloes, Martijn met Christel, Peter met Aileen, Cees met Jacky, Wilco met Diana, Arie met Rene S, Paul met Rene W, Fuat met Cynthia en Chanine met Stephennie. De deelnemers werden verdeeld in een poule van vier en een van vijf waardoor iedereen voldoende kon spelen.

Uiteindelijk heeft het mix koppel Fuat en Cynthia de verliezersronde gewonnen van Chanine en Stephennie. De winnaarsronde viel ten prooi aan Paul en Rene W die in de finale de tandem Cees en Jacky verslagen hadden.

Er is deze avond veel gelachen en van elkaar genoten, Aileen de Graaf verklaarde "Vond het echt prachtig om te zien hoe iedereen met elkaar omging en er hing een goede sfeer de warmte kwam er vanaf. Het voelde of we allemaal een grote familie waren. Iedereen bedankt hiervoor. Zeker voor herhaling vatbaar".

Aileen bedankt alle G-darters voor hun komst maar ook alle LaCo dames en coaches super dat jullie er allemaal waren. Ook alle schrijvers en helpende handjes bedankt Davy, Nico, Cees en Marijke. Als laatste wil Aileen Evert bedanken voor de mooie plaatjes. Martijn en alle andere darters bedankt voor jullie mooie woorden. Jullie wisten mij allemaal stuk voor stuk te raken. blijf wie je bent. Jullie zijn allemaal stuk voor stuk uniek toppertjessssss.

Foto's Aileen de Graaf
[pointelleslider id='9']

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws