LaCo jeugd RDB weet de titel te prolongeren in Kamerik Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

LaCo jeugd RDB weet de titel te prolongeren in Kamerik

LaCo jeugd RDB weet de titel te prolongeren in Kamerik

In de dorpsherberg 'de Schulenburch' te Kamerik was het vandaag tijd voor de jeugd LaCo finale dag. Het RDB jeugd LaCo team is voor de tweede keer op rij Nederlands kampioen geworden. Het LaCo team bestaat uit Javanico Jansen-Pangemanan, Levy Frauenfelder, Maikel Verberk, Luuk van Lieshout, Jerry Kaldenberg, Kyana frauenfelder en Mike Brands. Team coach is Sandra Kaldenberg.

DBMN A met onder andere Justin van Tergouw in het team ging onderuit tegen DVO-1 in de kwartfinale. In de halve finale wist Jeffrey Ballast de beslissende solo te winnen van Priscilla Steenbergen van DSWN nadat DSWN twee matchdarts had laten liggen. In de andere halve finale hadden de regerend kampioenen het lastig tegen de RDF. De RDB kwam 4-3 achter maar wisten via een 97-finish van Levy Frauenfelder deze achterstand om te buigen in een 4-6 overwinning.

In de finale wist Ramon Leferink voor DVO-1 nog een mooie 170- finish te gooien maar moest toch genoegen nemen met het zilver omdat de RDB voor het tweede jaar op rij de landstitel wist te pakken.

In de finale van de verliezersronde bleken de mannen uit Urk (DBA Club 208) het beste team.

Uitslagen

Winnaarsronde
RDB-TDV 6-2
DBBR-1-RDF 1-6
FDB-DSWN 4-6
DBMN A – DVO 1 3-6

RDB – RDF 6-4
DSWN – DVO 1 5-6

RDB - DVO 1 6-3

Verliezersronde
DVO 2 – RDO 1-6
DONHN – PDB 6-2
DBA 1 – DBMN B 1-6
DBA Club 208 – DBBR 2 6-1

RDO - DONHN 4-6
DBMN B – DBA Club 208 2-6

DBA Club 208 - DONHN 6-1

Uitslagen en foto NDBdarts.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws