LaCo senioren speelweek 3 heren- en dames zaterdag op agenda Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

LaCo senioren speelweek 3 heren- en dames zaterdag op agenda

LaCo senioren speelweek 3 heren- en dames zaterdag op agenda

Morgen staat voor de senioren speelweek drie van de LaCo op het programma. Hieronder een overzicht van de twaalf partijen die gespeeld gaan worden.

Heren
De DVO haalde vorig jaar de play-offs niet, maar zijn dit jaar goed op weg. Ze wonnen hun eerste twee duels, maar morgen zijn ze vrij. Kans voor de DVS om hen in te halen in de thuiswedstrijd tegen de DONHN. De tweede wedstrijd uit poule A gaat tussen de SDC en de RDB. In poule B speelt de nummer twee van de competitie thuis tegen de nummer één: regerend kampioen DBBR tegen de FDB. De DBMN ontvangt de DVO. In poule C is de BDC de koploper na twee gewonnen wedstrijden. Zij gaan op bezoek bij de DSWN dat ook ongeslagen is, maar tot nu toe pas één keer in actie kwam. Tenslotte gaat de DORA op bezoek bij de DVK.

Dames
In poule A bij de dames gaat koploper DVO op bezoek bij de DVK. Ook een mooie wedstrijd in Apeldoorn waar twee teams elkaar ontmoeten die nog niet verloren: DVS - DONHN. De laatste wedstrijd van poule A gaat tussen de SDC en de RDB. Ook in poule B staan spannende wedstrijden op het programma. Wat te denken van de topper tussen de nummer één en twee, DSWN - DBA. In Leiden speelt de DBBR thuis tegen de FDB en tenslotte spelen de dames van DBMN thuis tegen de VDO.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws