Layla Brussel, Iwan Reijmer en Lars Plaisier winnen de laatste NDB Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Layla Brussel, Iwan Reijmer en Lars Plaisier winnen de laatste NDB

Layla Brussel, Iwan Reijmer en Lars Plaisier winnen de laatste NDB

Zondag was de DBMN gastheer van de laatste ranking van dit seizoen. In Sportcentrum Hoenderdaal in Driebergen-Rijsenburg wisten Layla Brussel, Iwan Reijmer en Lars Plaisier te winnen.

Brussel kwam in de finale uit tegen Kyana Frauenfelder in de strijd om de tweede plek van de ranking. De eerste twee legs gingen met de darts mee waarna Layla Brussel het roer overnam. Brussel won leg drie en vier waarmee ze de grootste beker in ontvangst mocht nemen.

In het aspiranten toernooi kwamen Lars Plaisier en Marcel Bus tegen elkaar uit in een duel waarbij de jonge talenten dicht bij elkaar lagen was het Lars Plaisier die na Leiden ook in Driebergen-Rijsenburg de winst wist te pakken.

Bij de junioren stonden Marvin van Velzen en Iwan Reijmer oog in oog. Reijmer kwam 2-0 achter waarna hij het gaspedaal volledig wist in te drukken. Reijmer vocht zich naast Van Velzen en wist vervolgens ook de laatste twee legs te winnen waarmee hij vier legs op rij won en de titel wist te pakken.

Uitslagen sheets:
Meisjes
Meisjes verliezersronde
Aspiranten
Aspiranten verliezersronde
Junioren
Junioren verliezersronde

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws