Levy Frauenfelder is grote winnaar tijdens 10e speeldag OSR Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Levy Frauenfelder is grote winnaar tijdens 10e speeldag OSR

Levy Frauenfelder is grote winnaar tijdens 10e speeldag OSR

De laatste fase van de 25e editie van de Oranjebar Super Ranking is aangebroken en met nog 3 speeldagen te gaan was het dus voor een aantal spelers noodzakelijk om tijdens de 10e speeldag extra inspanning te doen voor een goed resultaat met het oog op plaatsing voor de finaledag.

Vierentwintig deelnemers stonden afgelopen dinsdag dan ookaan de oche en omdat de kanonnen Jermaine Wattimena en Yoeri Duijster ontbraken was er dus een mooie gelegenheid voor de outsiders om deze dag met de eindzege naar huis te gaan.

Na in de kwartfinale te hebben afgerekend met Axel Goverde, Tharsissia Werinussa, Leon Kellenaar en Gian van Veen waren Levy Frauenfelder vs Erik van Manen en Kevin Verbakel vs Ruud Tuijtelaars de wedstrijden die in de halve finale gespeeld werden. Levy (4-1 winst) en Kevin (3-4 winst) bleven vervolgens over voor de finale.

In de strijd om de troostprijs wisten Marjolein Nooijens, Erik van Engeland, Barry Hubers en Jaap Schapendonk zich te plaatsen voor de halve finales. Erik was hierin via 3-1 winst verantwoordelijk voor de uitschakeling van Marjolein en Barry veroverde een finaleplaats door met 2-3 te winnen van Jaap. In de aansluitend gespeelde finale was Erik met 4-2 te sterk voor Barry waarmee de troostprijs meeging naar Beek en Donk.

De finale om de dagzege tussen Levy Frauenfelder en Kevin Verbakel zou dan het klapstuk van de avond worden. Helaas, helaas voor het publiek dacht het jeugdtalent Levy daar anders over. De jeugdinternational walste met maar liefst 5-1 over de toch ervaren te noemen Kevin Verbakel heen. Een mooie overwinning die Levy best mag vieren en zeker bij moet schrijven op zijn al zo lange erelijst.

Uitslag kwalificatie dag 10; 1. Levy Frauenfelder 2.Kevin Verbakel 3. Ruud Tuijtelaars en Erik van Manen.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Aanstaande dinsdag 06 maart 2018 wordt de elfde (en voorlaatste) kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 25 (met speciale jubileum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws