Levy Frauenfelder vindt nieuwe sponsors in Bull’s Germany Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Levy Frauenfelder vindt nieuwe sponsors in Bull’s Germany

Levy Frauenfelder vindt nieuwe sponsors in Bull’s Germany

De 15 jarige Levy is al jaren actief binnen de top van het Nederlandse jeugd darten. Hierbij komt hij al enkele jaren uit voor de Nederlandse jeugd selectie en zal hij dit jaar nog deelnemen aan het o.a. de WDF Europe Cup Youth, Winmau World Masters Youth en plaatste hij zichzelf onlangs voor de Junior European Darts Championship.

Deze prestaties in combinatie met de juiste mentaliteit is Bull’s Germany natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Daarom denkt Bull’s Germany ook dat Levy een goede toevoeging is aan het Bull’s Germany team. De Nederlandse jeugd speler zal naast Jan Dekker, Jermaine Wattimena en Jerry Hendriks de 4e Nederlandse speler zijn die uit gaat komen voor dit dartsmerk maar ook zal hij aansluiten bij topspelers als Mensur Suljovic (17e op de PDC wereld ranglijst) en Max Hopp (Huidige PDC jeugd wereldkampioen).

Bull’s Germany hoopt met deze sponsoring de juiste boost te geven aan Levy zodat hij zonder zorgen zijn toernooien kan spelen en deze stijgende lijn blijft volgen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws