Levy Frauenfelder wint maandagranking Beuningen, Enrico Moens 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Levy Frauenfelder wint maandagranking Beuningen, Enrico Moens 2e

Herfst vakantie dus lekker gezellig druk in sportcafé de Vrijboom. Met 28 deelnemers konden we 8 mooie poules maken. Bij de dames was Kyana Frauenfelder de beste met een halve finale plaats in de verliezers ronde. Zij verloor van de latere winnaar Bryan Leyten. Bryan wist deze finale met 4-1 te winnen van Tim Croonen.

De eerste halve finale was een gevecht tussen twee LaCo spelers van de R.D.B. jeugd. Levy Frauenfelder wist deze met 4-1 te winnen van Maikel Verberk.

De andere halve finale was een spannende pot die in een beslissende leg beslist werd. Enrico Moens was Mackelly van der Logt met 4-3 net de baas.

Een mooie finale tussen twee spelers die elkaar al jaren kennen van de jeugd LaCo. Al moest ik wel twee keer kijken naar Enrico Moens want hij was toch wel gegroeid! De toeschouwers kregen een mooie pot voorgeschoteld. Levy pakt een vroege break en weet deze knap te verdedigen door de wedstrijd heen en wint voor het eerst het maandag toernooi met 5-3.

Het “Mistery” balletje was107. Deze is niet gegooid deze avond dus groeit de “Mistery” pot lekker door. Volgende week gegarandeerd over de € 150,00.

Aankomende woensdag, 22 oktober, is er weer een 170 toernooi. Best of 11 in de poule met aansluitend winnaars verliezers ronde. Maximaal 32 deelnemers. “Mistery” pot van het 170 toernooi gaat boven de € 75,00 uitkomen.