Van de Logt verslaat Beest bij maandagranking in Beuningen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Van de Logt verslaat Beest bij maandagranking in Beuningen

Van de Logt verslaat Beest bij maandagranking in Beuningen

Het was met 2 volle poules niet druk deze maandag 2 oktober in sportcafé de Vrijboom. Dit mocht de pret niet drukken en er werden weer mooie scores gegooid deze avond. Beste dame in dit geweld was Lisa Schattevoet die ook nog mooie finishes had zoals 94 en 100. De eerste halve finale was een prooi voor Martijn van Beest, hij weet met 4-3 nipt Danny Bosman uit de finale te houden. De andere halve finale was de finale van vorige week. Mackelly van de Logt mocht weer aantreden tegen Nick Pol. Het werd niet zo’n slachtpartij als vorige week maar ook dit keer had Nick weinig in de melk te brokkelen. Met 4-1 weet Mackelly de finale te bereiken.

In de finale zet Mackelly zijn goede spel door en met onder andere een 105 finish weet hij Martijn met 5-1 te verslaan. Het is alweer de 4de overwinning op rij op maandag van Mackelly. Hij doet hiermee goede zaken en komt op kop van de ranking. Volgende week maandag 9 oktober, is de laatste speeldag van deze 3de ranking van 2017. Het is nog spannend voor de eerste 3 plaatsen. Maar ook belangrijk de “Mistery” pot gaat er gegarandeerd uit.

Wil jij ook nog kans maken op deze “Mistery” pot dat kan, voorinschrijven stuur je naam in een app of sms naar 06-51283944.

Winnaarsronde:

Finale:

Mackelly van de Logt – Martijn van Beest 5-1

Halve finale:

Mackelly van de Logt – Nick Pol 4-1

Martijn van Beest – Danny Bosman 4-3

Kwartfinale:

Mackelly van de Logt – Dylan Kappel 4-1

Martijn van Beest – Lisa Schattevoet 4-1

Nick Pol – Bert Geerlings 4-0

Danny Bosman – Stijn van de Berg 4-0

100+ finishes:

113 Nick Pol

105 Mackelly van de Logt

100 Lisa Schattevoet

100 Martijn van Beest

180-ers:

2 Danny Bosman

1 Dylan Kappel

1 Mackelly van de Logt

1 Nick Pol

1 Martijn van Beest

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws